Supermarket
Sportovi sa reketom

Sportovi sa reketom

Da li se baviš nekim od sportova sa reketom i kupuješ novu opremu? Možda ti treba novi reket, a ne znaš kakav da izabereš? Pre kupovine, proveri celokupnu ponudu opreme za ove sportove i sebi olakšaj odluku. Možeš da biraš rekete, komplete za igranje, loptice, žice, gripove i torbe, kao i rančeve i ostalu opremu.

Reketi su najvažniji kod ovih sportova, a oni mogu da budu za tenis, badminton, skvoš, speedminton i stoni tenis. Oni se razlikuju po obliku i nameni, pa tako u tenisu, skvošu i stonom tenisu udaraš okruglu lopticu, koja se odbija od podloge, a kod badmintona i speedmintona njen oblik je prilagođen za let u vazduhi. Pored samostalnih reketa, mogu se kupiti i kompleti za igranje, koji imaju dva ili više reketa, pored kojih možeš da dobiješ i loptice i torbu. Za sve omiljene sportove sa reketom u ponudi je i bogata ponuda opreme. Tako imamo stolove za stoni tenis, mrežice, španere reketa, znojnice, a tu su i gripovi, sa kojima obavijaš dršku reketa i koja ti omogućava dobro držanje. Pored toga, u ponudi ti je i cela kategorija različitih loptica (za sve sportove sa reketom), bez kojih je igranje nemoguće. Površina reketa za badminton, speedminton, tenis i skvoš je prepletena žicama, koje su najvažnije za udarac loptica, i zato su u ponudi sve omoiljene vrste reketa.

Sa svom opremom, koja je neophodna za neometano igranje, u ponudi su i brojne torbe i rančevi, u koje možeš lako da spakuješ reket i ostalu sportsku opremu. Prilikom kupovine reketa treba da se pobrineš da odabereš onaj koji je primeren tvojim sposobnostima. Za početnike su zato preporučljivi reketi sa većom glavom, jer su manje zahtevni po pitanju preciznosti i udaranju loptice.

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka