Potraži među prikazanim proizvodima

Dečiji ormari

(63 proizvoda)

Nakon ulaska u stan ili kuću obično prvo što primetimo je ormar. Oni predstavljaju mesto gde odlažemo svoje cipele i odeću, ali i mesto gde se može pronaći obuća za goste. U kući imaju važnu ulogu u odlaganju različitih stvari, bez kojih bi inače bio haos. Veličina i raznovrsnost modernog tržišta omogućava ti da izabereš ormar koji je potreban i prilagođen tvojim potrebama. Pogotovo u dečijim sobama, gde izgled ormara treba da se prilagodi željama njihovog omiljenog strip junaka o kojem su oduvek sanjali. Obezbedi svom detetu da bude srećno i razigrano dok vreme provodi u svojoj sobi sa najljepšim ormarom.

Obično se dečiji ormari razlikuju prema veličini, obliku, boji i kvalitetu materijala od kojeg su napravljeni. Među širokom ponudom na idealno.rs možeš da pronađeš širok izbor dečijih ormara, a možeš da biraš između ormara sa kliznim ili klasičnim vratima, one sa ili bez ogledala i one sa mekanim ili tvrđim zatvaranjem. U svakom slučaju, pre kupovine dobro proveri koliko je komplikovan ili jednostavan za postavljanje i montažu, kao i šta je sa njegovim održavanjem, tj. da li je pogodan za čišćenje suvom i / ili vlažnom krpom.

Ako sobu deli sa nekoliko braće i sestara, bitno je izabrati kombinovane ormare koji će obezbediti dovoljno prostora potrebnog za sve. Izbor ormara možeš da prilagodiš potrebnom broju polica. Svakako, studentu za knjige, sveske i udžbenike treba još polica i fioka, pa zato imaju prednost sigurno oni ormari, koji imaju mogućnost prilagodljivog nameštanja visine polica i oni napravljeni od kvalitetnih materijala da bi se osigurala trajnost i veći kapacitet.

Za bolju iskoristivost prostora možeš izabrati ugaoni ormar, a za bolju organizaciju i urednost možeš se odlučiš za ugradni ormar. Oni su često racionalno rešenje, dok su istovremeno savršenog dizajna, što obezbeđuje besprekorni estetski užitak. Dostupni su ugradni ormari bez pozadinske ploče, kao i oni bez poda i / ili gornje ploče, sa kojima onda možeš da popuniš sav raspoloživi prostor, a ormar prilagođavaš i različitom uzrastu svoje dece.

Prikaži više
63 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka