Dodaci za lepotu

(81 proizvod)

Dodaci prehrani ne služe nužno samo za ojačavanje imuno sistema i olakšavanje vitalnih funkcija, već su zgodni i kao dodaci za lepši i zdraviji izgled kose, kože, noktiju i drugih delova vašeg tela. Većina proizvoda je napravljena od superhrane i drugih kvalitetnih sastojaka, koji obezbeđuju zdrav izgled i privlačnost koži, zdrave i jake nokte i kosu, bore se protiv listanja noktiju, opadanja kose ili sprečavaju rascvetavanje i lomljenje kose.

Tokom godina kosa, nokti i koža počinju da slabe, i već nakon 30-te godine se pojavljuju prvi znakovi slabljenja kose i noktiju, prve borice oko usana, očiju i dekoltea. Mnoge žene počinju da da se suočavaju sa manje zategnutom kožom, celulitom i suviše sporim obnavljanjem i zaceljivanjem rana. Muškarci se najčešće suočavaju sa preteranim gubitkom kose i ćelavosti, što ne zaobilazi ni predstavnice nežnijeg pola.

Zbog toga je još važnije da našoj koži pomognemo u formiranju kolagena i drugih komponenti, koje naše telo posle 30-te godine proizvodi ograničeno. Među dodacima prehrani za lepši izgled često pronalazimo MSM minerale, selen, cink, proizvode koji pospešuju ten naše kože, proizvode za jačanje kose i noktiju, protiv opadanja kose, proizvode za lepšu kožu, smanjenje celulita, koenzim Q10 i razne alge za detoksikaciju tela.

Prikaži više
81 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka