Oprema za kuću

Oprema za kuću

Seliš se u novi dom i zato gledaš svu opremu u vezi toga, od sanitarne keramike do sijalica i zavesa? Tražiš novu posteljinu koja će oživeti spavaću sobu ili možda razmišljaš kako bi lepo bilo imati bazen? Pre kupovine pogledaj ponudu opreme za kuću i donesi informisanu odluku.

Možeš da biraš među armaturama i sanitarnom keramikom, posteljinom, ležajevima i tekstilnim proizvodima, dekorativnom opremom i dodacima za kuću kao i različitim ukrasima. Svoj dom možeš ulepšati tapetama, foto-tapetama i nalepnicama ili lampama, a na raspolaganju su i druge korisne sprave i pomagala, oprema za kućne aparate, satovi i radio satovi.

Za zaštitu doma će se pobrinuti alarmi i uređaji za nadzor i sigurnost, a za užitak bazeni i oprema za njih. Ako želiš čistu i urednu kuću dobro će ti doći i pribor za čišćenje. Menjanje sanitarne keramike je zahtevno, dugotrajno i naporno i zato se za to dobro pobrini pre useljavanja u novi dom, a tad je i dobar trenutak da razmisliš šta želiš i šta ti je potrebno. Keramiku nije jednostavno zameniti zato dobro promisli o takvom zahvatu.

S druge strane, među opremom za kuću je puno proizvoda koje možeš menjati brzo i bez problema i zato tvoj izbor može biti hrabriji i impulsivniji, a isto važi i za tekstilne proizvode poput zavesa i roletni, tepiha, ćebadi i sličnog. Sve popularnije su ponovo i tapete, odnosno, foto-tapete kojima ćeš na jeftin način originalno ukrasiti svoj dom.

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka