CD

(552 proizvoda)

Da li spadaš u pasionirane kolekcionare CD-ova? CD predstavlja naslednika LP (vinil) ili gramofonske ploče i od nje se razlikuje po načinu analognog/digitalnog zapisa. CD je optički medij koji su na početku razvili združeno „Sony“ i „Philips“, a upotreba tih medija se u poslednjih 20 godina ozbiljno raširila. Na CD je moguće narezati od 74 do 90 minuta dugačak zvučni zapis, u zavisnosti od kapaciteta u megabajtima. CD je svojom pojavom prilično lako zamenio vinil, odnosno gramofonske ploče.

Obično si u interakciji s određenim muzičkim žanrom ili voliš da eksperimentišeš i prilagođavaš muzičke žanrove prema osećaju, raspoloženju, društvu ili mestu na kojem se nalaziš? Malo živahnija muzika je više nego pogodna za sportske aktivnosti, organizaciju zabavnih događaja i za trenutke kada želiš da se napuniš pozitivnom energijom. U drugom trenutku, kada ti nedostaje mir, u romantičnim trenucima pred spavanje, oni jednostavno opuštaju naše telo i misli. Često imaš osećaj da ćeš teško pronaći CD svog omiljenog izvođača? Bez brige, mnogi se često susreću s takvim problemima, pa smo na Idealno.rs pripremili široku ponudu raznih muzičkih žanrova iz različitih onlajn prodavnica.

U ponudi možeš pronaći energičnu rok ili metal muziku, plesnu disko muziku, a takođe možeš da izabereš neku alternativnu muziku i new age. Ako se prepuštaš laganim tonovima i popularnoj muzici, predlažemo ti da odabereš neki CD s pop muzikom, trenutno vrlo popularnom latino muzikom ili energičnim hip-hopom. Naravno, nismo zaboravili ni ljubitelje domaće muzike, narodne i zabavne, kao ni sledbenike džez, bluz i gospel pravaca. Pre svake kupovine možeš pregledati široku ponudu CD-ova prema različitim žanrovima, filtrirati ih po popularnosti i ceni, i tako izabrati najbolji mogući proizvod za sebe.

Prikaži više
552 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka