Igračke za najmlađe

(6646 proizvoda)

Biranje igračke za najmlađu decu može da bude popriličan izazov, jer one moraju da budu sigurne za igru, kao i da budu napravljene od prikladnih materijala. Zbog toga što bebe najčešće vole da ih guraju u usta, pre kupovine obavezno treba proveriti sve deklaracije, materije i dodatni sastav, jer bi mogli da prouzrokuju alergijske reakcije. Izuzetno je važno i da poštuješ oznaku za uzrast za koji je igračka namenjena. Poštovanjem oznake za uzrast, igračku možeš bezbrižno dati svojoj bebi. Pored toga, igračke za najmlađe ne bi trebalo da imaju oštre ivice ili sitne delova koji mogu lako da otpadnu i trebalo bi da budu napravljene od glatkog materijala ili tekstila.

U ovoj kategoriji ćeš pronaći sve za najmlađe članove svoje porodice, od mekanih ćebenceta i tešilica, podloga i jastuka za igranje, zvečki i glodalica, visećih igrački, igrački na ljuljanje do zvučnih i plišanih igračaka i raznih podloga za igru. Mekana ćebenca i tešilice su omiljeni izbor mnogih roditelja, i najčešće su napravljeni od tekstila ili plastičnih materijala, a bebe se s njima uglavnom igraju pre odlaska na spavanje. Zvečke i glodalice su idealne igračke s kojima možeš da okupiraš pažnju deteta i da ga podstakneš na istraživanje tekstura, oblika i zvukova. Zvečke podstiču zvučni i motorički razvoj deteta i mogu da ga zaokupiraju u trenucima kada je plačljivo. U ovoj kategoriji potraži i razne igračke koje mogu da se grizu, a koje se razlikuju po obliku, veličini, boji i materijalu. Glodalice su namenjene za umirivanje nadraženih desni kod deteta kome rastu zubići.

Tražiš igračku s kojom ćeš moći da zabaviš dete dok obavljaš svakodnevne poslove kuvanja i spremanja? U tom slučaju za tebe je idealna podloga za igranje ili možda centar za igranje. Na njih lako možeš da postaviš razne viseće igračke i igračke koje proizvode zvukove i koje najčešće dolaze s izabranom podlogom za igranje. Na taj način podstičeš dete na rastezanje, ali i na razvoj vizuelnih i zvučnih percepcija kao i na razvoj motorike. Izuzetno su popularne i klasične plišane igračke koje su i dalje omiljen izbor za najmlađu decu.

više
6646 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka