Hi-Fi

Želiš da osavremeniš svoj Hi-Fi sistem i tražiš odgovarajuće komponente? Izbor je vrlo bitan jer utiče na kvalitet muzike koju slušaš u svom dnevnom boravku. Hi-Fi je visokokvalitetna reprodukcija zvuka pa zato pre kupovine pogledaj opširnu ponudu različitih proizvoda i izaberi komponente koje ti najviše odgovaraju. U kategoriji Hi-Fi naći ćeš različite uređaje, kao što su gramofoni, pojačala i risiveri, slušalice i zvučnici.

Gramofoni su plejeri gramofonskih ploča koji ponovo postaju popularni, ali to su uređaji koji se razlikuju od onih koje poznajemo iz prošlosti. Rado ih koriste razni DJ-i zbog visokog kvaliteta zvuka koji nude i podržavanja različitih formata (MP3, CD-R/RW) te ulaza (USB, memorijske kartice). Česti su takođe i u privatnoj upotrebi.

Pojačala i risiveri su uređaji koji poboljšavaju audio i video svojstva tvog sistema. Imaju različite ulaze (HDMI, USB...) zatim su različite jačine tako da mogu ugoditi svakom ukusu. Zvučnici idu ruku pod ruku sa pojačalom jer pomoću njega oblikuju zvuk koji ti u konačnoj fazi čuješ. Različite su jačine, razlikuju se i u broju sistema (jedno- ili više sistemski). Za puniji i realističniji zvuk koji ti je potreban pogotovo u tvom kućnom bioskopu je najčešći sistem 5.1 (s jednim dubokotonskim zvučnikom).

Postoje dve vrste slušalica: naglavne i ušne. Za upotrebu u muzičkoj industriji su primerenije prve, dok su za sport primerenije druge. Slušalice za na glavu obično nude kvalitetniji i puniji zvuk, dok su slušalice za u uši zbog veličine zgodnije, a i dalje dovoljno kvalitetne. Kvalitet Hi-Fi uređaja zavisi između ostalog i od cene, tako da pre kupovine razmisli koliko ti kvalitetna muzika znači te na temelju toga donesi konačnu odluku.

više

Ne propusti

JVC slušalice HA-S150-AX-E

u EuroMarket

od 2.990,00 din

SONY HCD-SHAKE X30 Audio Sistem

u ComTrade Shop

od 92.999,00 din

SHERWOOD AV risiver R-507

u PCpractic

od 30.258,00 din

Saveti prilikom kupovine

Izbor gramofona danas

Pre kaseta, CD-a, iPod-a i ostale napredne opreme za reprodukciju pesama bile su popularne gramofonske ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Komentari

Pre 3 godine

PIONEER risiver VSX-422-K

PIONEER risiver VSX-422-K

Oduševilo me je ovo pojačalo, a prvi put pravim svoj saraund sustem i nisam baš neki poznavalac. U kombinaciji sa dobrim zvučnicima, zvuči fenomenalno i izgleda baš moćno i napucano. Kontrole su odlične, a ni cena nije prevelika. Sve pohvale njega.

Na Idealno.rs se aktivno brinemo za bezbednost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda prodavnica sačekaj malo.

User: 54.224.220.72 1479123052

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.