Pumpe i filteri za bazene

Da bi bazeni u kojima toliko uživamo bili čisti, uredni i radili glatko, brinu se pumpe i filteri za bazene. Pumpa za bazen je odgovorna za neometan protok vode kroz filter. Pri odgovarajućem izboru i odluci neophodno je obratiti pažnju na veličinu bazena, visinske razlike i veličinu uređaja za filtriranje. Na mali filter ne možemo da postavimo preveliku pumpu, jer time samo slabimo filtriranje. Takođe se pumpe za bazen uveliko razlikuju po glasnoći prilikom rada.

U pumpe i filtere za bazen spada i toplotna pumpa za bazen, koja bez obzira na spoljašnje temperaturne uslove i vremenske razmere prilagođava toplotu vode zagrevanjem ili hlađenjem. Pri biranju prave toplotne pumpe, potrebno je obratiti pažnju na njenu snagu grejanja, kapacitet hlađenja, snagu pumpe, minimalni protok vode i glasnoću koju stvara takva toplotna pumpa, kao i ostale pumpe i filteri za bazene. Kada izabereš toplotnu pumpu postavi je na otvoreni prostor. Do nje dovedi ulazne i izlazne cevi i kabl za napajanje. O svakoj naknadnoj instalaciji, ugradnji i neometanom radu detaljno se raspitaj u prodavnici gde si je kupio, jer se pumpe i filteri za bazen po karakteristika međusobno razlikuju.

Na našoj veb stranici Idealno.rs možeš videti različite ponude različitih pumpi i filtera za bazen koje pružaju mnoge prodavnice. Uporedi njihove osnovne karakteristike, kvalitet i izaberi one najkvalitetnije pumpe, toplotne pumpe ili filter pumpe za svoj bazen. Sa pomenutim pumpama i filterima za bazen pobrini se za odgovarajuću toplotu, čistoću i pravilan protok vode u svom bazenu i u nezaboravnoj vodenoj zabavi bezbrižno uživajte ti i tvoji najmiliji.

više
Saveti 0
192 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.