Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Brand

Boja

DVD

(20 proizvoda)

Da li spadaš u velike ljubitelje filmske industrije i uživaš u gledanju nekoliko filmova svake nedelje? Kada gledaš film, to često voliš da radiš sam, ali ponekad poželiš da to doživiš kao društveni događaj i zato posećuješ bioskopske dvorane ili organizuješ filmsko veče u krugu prijatelja? U svakom slučaju, mi se slažemo, nema ničeg lepšeg od dobrog filma u prijatnom ambijentu.

Kod kuće imaš ogromnu kolekciju DVD filmova i misliš da bi je i dalje trebalo dopunjavati? Onda moraš da pregledaš široku ponudu DVD filmova po žanru na Idealno.rs. DVD je naslednik CD-a i od njega se znatno razlikuje po gustini podataka. Nastao je kao odgovor na potrebe filmske industrije jer za video-zapis na CD-u nije bilo dovoljno mesta. DVD se od CD-a takođe razlikuje po tome što često sadrži regionalni kod, koji ima za cilj sprečavanje piraterije. Kao odgovor na DVD-jeve, odskoro su se pojavili Blu-ray diskovi, koji su namenjeni čuvanju velikih količina podataka i video-zapisa visoke rezolucije.

Na Idealno.rs u kategoriji DVD filmovi možeš birati među brojnim proizvodima, razvrstanim prema vrsti ili žanru. Ako spadaš u ljubitelje akcije, sigurno ćeš biti oduševljen akcionim i avanturističkim filmovima, naučnofantastičnim ili čak hororima i trilerima. Ako se prilikom gledanja filmova želiš nasmejati, pogledaj raznovrsnu ponudu komedija, a u slučaju da voliš romantične životne priče, predlažemo ti da se odlučiš za kupovinu dobre drame. Bez obzira na to koji tip ti najviše odgovara, pre kupovine novih DVD filmova pregledaj ponudu više onlajn prodavnica, što lako možeš da uradiš s nama na jednom mestu. Proizvode možeš da filtriraš po ceni, popularnosti, prema nazivu proizvoda i prema broju prodavnica koje nude određen proizvod.

Prikaži više
20 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka