Kontakt

Idealno.rs je najveći srpski portal za upoređivanje proizvoda i ponuda na kojem je trenutno objavljeno 788.288 proizvoda iz 267 srpskih veb-prodavnica.
Kod nas možeš da pregledaš i pretražuješ proizvode u 267 prodavnica istovremeno!

Jedini smo portal za upoređivanje u Srbiji na kojem za isti proizvod možeš videti različite cene u različitim veb-prodavnicama. Klik na najpovoljniju ponudu odvešće te direktno na proizvod u veb-prodavnici u kojoj ćeš obaviti narudžbinu ili saznati više informacija o proizvodu.

contact

Pročitajte odgovore na najčešća pitanja o proizvodima, kupovini i prodavcima koji sarađuju s Idealno.rs.

Ako ne možete da pronađete odgovor na vaše pitanje, javite nam se i rado ćemo vam pomoći.

INFORMACIJE O PROIZVODU, NARUDŽBINI I VEB PRODAVCIMA

 • Kako naručiti i platiti proizvod?
  Proizvod potraži na Idealno.rs uz pomoć pretraživača, kategorija ili filtera. Kada pronađeš proizvod koji želiš da kupiš, samo si na jedan klik daleko od veb-prodavnice koja taj proizvod ima u ponudi i u kojoj ga možeš kupiti.
 • Da li je proizvod na zalihama?
  Na stranici s proizvodom klikni na dugme "Više o ponudi" koje će te odvesti u veb-prodavnicu u kojoj možeš da proveriš sve informacije o kupovini proizvoda.
 • Zašto cena na stranici veb-prodavnice ne odgovara ceni na Idealno.rs?
  Sve cene i informacije o proizvodima na Idealno.rs šalju nam veb-prodavnice i iste su informativne prirode. Cene proizvoda osvežavaju se 3x dnevno i zbog toga povremeno može doći do razlike u ceni. Ako je reč o drugačijoj vrsti greške vezanoj za cenu proizvoda, pošalji nam poruku s linkom do proizvoda kako bismo mogli da proverimo i što brže ispravimo grešku.
 • Kako mogu na Idealno.rs da potražim određeni proizvod?
  Na Idealno.rs za pretraživanje proizvoda možeš koristiti pretraživač, kategorije i filtere za dodatno sužavanje ponude. Ako na Idealno.rs ne možeš da nađeš proizvod, verovatno ga nijedna veb-prodavnica nema u svojoj ponudi.
 • Kako doći do veb-prodavnice koja prodaje tačno određeni proizvod? Nigde ne vidim nijednu ponudu. Koja prodavnica ima u ponudi ovaj proizvod?
  Ako je na stranici proizvoda napisano "Za ovaj proizvod trenutno nema ponude.", u nastavku obično piše po kojoj je ceni i u kojoj prodavnici taj isti proizvod posljednji put bio dostupan.
 • Da li je sigurna kupovina u ovoj veb-prodavnici?
  Sve veb-prodavnice koje možeš pronaći na Idealno.rs su proverene i pouzdane veb-prodavnice. Mišljenja i iskustva drugih kupaca možeš uvek da proveriš na Certifiedshop.com. Potraži veb-prodavnicu i pročitaj mišljenja kupaca ili opiši svoje iskustvo kupovine.

KOMENTARI, PRITUŽBE NA VEB PRODAVCE ILI PROIZVODE

 • Imam loša iskustva s veb-prodavnicom tj. kupovinom.
  Ocene i mišljenja o veb-prodavnicama na Idealno.rs možeš da napišeš i da pročitaš na našem partnerskom portalu Certifiedshop.com. Potraži veb-prodavnicu i pročitaj mišljenja kupaca ili opiši svoje iskustvo kupovine.
 • Nisam zadovoljan naručenim proizvodom, želim da ga vratim ili da ga reklamiram.
  Za sve narudžbine, reklamacije, pritužbe i ostala pitanja vezana za proizvode obrati se direktno veb-prodavnici u kojoj si kupio/la proizvod. Na Idealno.rs možeš da potražiš proizvode, ali samu narudžbinu moraš napraviti u izabranoj veb-prodavnici.
 • Zašto prikazujete proizvode koje veb-prodavnica nema na zalihama?
  Sve informacije o proizvodima dostavljaju nam same veb-prodavnice i zato se ponekad dogodi da je proizvod vidljiv na Idealno.rs, ali više nije na zalihama u veb-prodavnici. Prodavnice same odlučuju koje će proizvode prikazivati na Idealno.rs.
contact

Niste našli odgovor na svoje pitanje?

Pišite nam i potrudićemo se da vam brzo odgovorimo.

* Obavezno
* Obavezno
* Obavezno

Svrha obrade, način čuvanja i zaštite ličnih podataka i vaša prava opisani su u Uslovi korišćenja.

Zahvaljujemo vam na poslatoj poruci.


Javićemo vam u najkraćem mogućem roku.

IMATE VEB PRODAVNICU I ŽELITE DA SAZNATE VIŠE O UPISU PROIZVODA NA IDEALNO.RS?

Objavite svoje proizvode na najvećem srpskom portalu za uporednu kupovinu i pridružite se više od 267 veb prodavnica s više od 788.288 dnevno aktivnih ponuda.

UPIŠITE SVOJU PRODAVNICU

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2021 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka