Obrasci i dokumenti

(180 proizvoda)

Ne želiš više da gubiš vreme na traženje različitih oblika obrazaca i dokumenata? Da birokratija ne bi više bila takvo opterećenje pregledaj kategoriju Obrasci i dokumenta u kojoj ćeš pronaći različita pravna dokumenta iz oblasti poslovanja i zapošljavanja, porodice i nasledstva, gazdinstva, izvršenja, razvoda braka, nekretnina, ugovora, stečaja i likvidacija, sigurnosti ličnih podataka, dopisa itd.

Najčešće birana dokumenta su prijave potražnje za radnicima, obaveštenja o (ne)izabranom kandidatu, ugovori o volonterskom radu, tužbe i ugovori o otkazivanju radnog odnosa. Proveri različite potvrde o korišćenju godišnjeg odmora, zaključke o određivanju probnog roka posla, zaključke o produžavanju pripravničkog staža i drugo.

Možeš da pogledaš i brojne druge opšte modele dopisa kao što su sudske pritužbe, ugovori, zahtevi za izvršavanje odštete, zahtevi za izvršavanje garancije, prekidi ugovora i sl., a na raspolaganju su ti i pravna dokumenta kao što je testament i otkaz nasledstva sa kojima ćeš jednostavno i brzo urediti pitanje nasledstva u porodici.

Pogledaj i rešenja o izboru metoda ocena zaliha proizvodnje, o izboru računovodstvenih usmerenja, predloge o početku prisilnih ročišta, pravilnike o obezbeđivanju poslovnih tajni, razne isporuke i druga dokumenta koja se često koriste u oblasti privrede i gazdinstava.

Kako dužnike naterati na podmirivanje duga, odnosno, kako objasniti zašto dug ne može da se otplati? Pre početka postupka proveri različite modele izvršenja kao što su opomena pred tužbu, povlačenje pred tužbu, povlačenje izvršenja, upiti o vlasništvu i predlozi zajmodavca za javne aukcije.

Razvod braka je teško vreme za sve upletene, a treba da se uredi i sa pravnog aspekta. Pregledaj ponudu dokumenata o sporazumnom razvodu, uporedi tužbe za razvod, predloge za izdavanje rešenja o alimentaciji i dodeli dece i druge pravne akte koji mogu da budu od pomoći.

Među ugovorima ćeš pronaći i dokumenta kao što su ugovori o nekretninama, (kupo)prodajni ugovori, ugovori o izdavanju stanova, ugovori o pozajmicama, zaduživanju, ugovori o radu, autorski ugovori i sl.

Prijava stečaja i likvidacije su najčešće stresni događaji, pa nemoj da praviš greške izborom pogrešnih dokumenata. Potraži predloge za lični stečaj, izveštaje o statusu imovine, prijave isključivanja prava i slično. Svoje podatke i podatke kompanije zaštiti ugovorom o bezbednosti ličnih podataka i proveri pravilnik o bezbednosti ličnih podataka.

više
180 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka