Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Bežični mikrofon

Daljinski upravljač

FM tuner

Dubina

MIN MAX

Snaga (W)

MIN MAX

Podržava memorijsku karticu

Podržani formati

Povezivanje

Otvor za memorijsku karticu

Širina (cm)

MIN MAX

Broj uključenih mikrofona

Težina (kg)

MIN MAX

Ugrađena baterija

Visina (cm)

MIN MAX

Za decu

Za zabave

Ekran

Vek trajanja baterije (h)

MIN MAX

Karaoke

(78 proizvoda)

Želiš da napraviš nezaboravnu karaoke žurku za svoje ukućane, prijatelje ili saradnike? Obožavaš pevanje poznatih pesama, a želiš i da isprobaš pevanje preko mikrofona i zvučnika? Ako želiš da postigneš veličanstven efekat koncerta, onda ti je neophodna puna oprema za karaoke. Karaoke su svoje konačno ime dobile kombinovanjem japanskih reči »kara« i »okesutora«, koje u punom prevodu znače prazan orkestar.

Karaoke su oblik interaktivne zabave gde amaterski pevači uz snimljenu muziku pevaju pomoću mikrofona i dodatnog ozvučenja. Unapred snimljena muzika je obično instrumentalna, tekstovi se prikazuju amaterskim pevačima na pozadini pomoću pokretnog teksta koji vodi pevača kroz pesmu i označava početak i kraj svakog dela pesme. Karaoke su izuzetno zabavan način druženja i sticanja ogromne popularnosti tokom proteklih 20 godina, naročito u oblasti Azije, Evrope i Amerike.

Set za karaoke je obično sastavljen od ozvučenja, mikrofona (žičnih ili bežičnih), matrice, prenosnog računara i ekrana za prikazivanje lista pesama i muzičkih tekstova. Ozvučenje za karaoke se obično sastoji od jednog ili više profesionalnih prenosnih zvučnika koji omogućavaju bežičnu reprodukciju muzike sa svih vrsta računara ili mobilnih uređaja. Sa zadnje strane obično imaju kontrolni panel, koji omogućava podešavanje jačine zvuka, postavku mikrofona, žanr sviranja i ostalo. Profesionalni zvučnici obično dolaze sa uključenim daljinskim upravljačem.

Zvučnici se međusobno razlikuju po frekventnom opsegu, koji određuje radijus u kojem sistem radi akustično. Takvi karaoke setovi mogu da rade do jednog sata bez napajanja pored bežične Bluetooth veze, oni takođe omogućavaju direktnu reprodukciju MP3 formata pomoću USB i SD portova, a fizički se mogu povezati s miksetom, računarom ili CD plejerom. Zvučnici obično imaju dva ulaza za mikrofon, često omogućavaju i zasebnu kontrolu mikrofona, što je posebno poželjno na većim događajima. Zbog toga je neophodno pre svake kupovine proveriti raznovrsnu ponudu u različitim onlajn prodavnicama i kupiti proizvod po najpovoljnijoj ceni.

Prikaži više
78 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka