Gramofonska ploča

(1746 proizvoda)

Ne možeš da zamisliš svoj život bez muzike? Spadaš među strastvene ljubitelje različitih muzičkih žanrova i pažljivo popunjavaš svoju kućnu kolekciju novim CD-ovima, vinil pločama, a poseduješ i zbirku kaseta? Onda si sigurno svestan ogromne vrednosti muzike koju nam ona pruža na svakom koraku našeg života. Ako pripadaš retro entuzijastima i kupuješ LP (vinil) ploče, onda za tebe imamo dobre vesti. Od sada na jednom mestu možeš pronaći široku ponudu gramofonskih ploča iz različitih onlajn prodavnica, u zavisnosti od pojedinačnih muzičkih žanrova. Super stvar, zar ne?

LP vinil je prethodnik CD-a, koji je svojim dolaskom bacio u zaborav muzičko tržište gramofonskih ploča. Kasnije su takozvane vinilke ponovo postale popularne zbog posebne emotivne vrednosti koju imaju za prave ljubitelje muzike. Predstavljaju medij na koji se muzika snima analogno, a termin LP znači »Long play«. Dobar dokaz da gramofonske ploče i dalje žive jeste Međunarodni sajam gramofonskih ploča, koji se organizuje svake godine. Uz to, kao pečurke posle kiše pojavljuju se nove prodavnice gramofonskih ploča, koje ne posećuju samo naši ljudi već i turisti! Ako i ti pripadaš ljudima koji vole da koriste onlajn kupovinu LP (vinil) ploča, onda ćeš biti impresioniran raznovrsnom ponudom gramofonskih ploča na Idealno.rs

U raznovrsnoj ponudi možeš pronaći energičnu rok i metal muziku, očaravajuću filmsku muziku, a možeš probati i alternativne ploče i ploče sa starijom muzikom. Ako više voliš svetlije tonove i popularnu muziku, onda ti predlažemo da se odlučiš za neki od pop-rok žanrova ili za energični hip-hop. Naravno, nismo zaboravili ni na ljubitelje domaće muzike, narodnih melodija i umetničkih džez i bluz solaža. Pre svake kupovine pregledaj širok raspon ponuda LP (vinil) ploča, u zavisnosti od različitih žanrova, filtriraj po popularnosti ili prema ceni i tako izaberi najbolji mogući proizvod za sebe.

Prikaži više
1746 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka