Dojenje

(294 proizvoda)

U ovoj kategoriji ćeš pronaći brojne proizvode koji će ti na razne načine olakšati dojenje, a i dobro doći nakon samog porođaja. Kada tražiš neki određeni proizvod, nemoj da kupiš onaj prvi na koji naiđeš, već potraži onaj koji će potpuno zadovoljiti sve tvoje potrebe. Da bi ti izbor bio što jednostavniji i lakši, pre kupovine proveri veliku ponudu proizvoda i međusobno ih uporedi.

Među opremom za dojenje možeš da pronađeš mnogobrojne pumpe za izmazanje, jastučiće za grudi, štitnike za bradavice, jastuke za dojenje, različite kozmetičke preparate i drugu sličnu opremu koja ti je potrebna za dojenje tvoje bebe. Pumpe za izmazanje se koriste za izmazanje mleka koje želiš da sačuvaš. Pumpe mogu da budu ručne, električne ili pumpe za izmazanje na motorni pogon, a izbor zavisi od učestalosti izmazanja. U slučaju povremenog izmazanja biće dovoljna ručna pumpa, ali ako treba da je koristiš svakodnevno, pogledaj električne pumpe koje mogu istovremeno da se stave na obe dojke, a omogućavaju i slobodno kretanje tokom izmazanja.

Štitnici za bradavice i jastučići za grudi su namenjeni za udobno dojenje jer štite bolne bradavice koje mamama prilično otežavaju dojenje. Među opremom za mame pronaći ćeš i razne jastuke za dojenje koji će dojenje učiniti prijatnijim i udobnijim i mami i bebi. Da bi na jednom mestu pronašao baš sve što tražiš, u istoj kategoriji potraži i razna kozmetička sredstva za negu bolnih bradavica.

više
294 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka