Dodaci za mršavljenje

(80 proizvoda)

Želiš da se oslobodiš viška kilograma, ali imaš osećaj da, uprkos redovnom vežbanju i adekvatnoj ishrani strelica na skali se ne pomera? Pri dugoročnom mršavljenju mogu da ti pomognu dodaci za mršavljenje, u kombinaciji sa zdravim načinom života, ishranom i kretanjem. Izbor dodataka za mršavljenje na tržištu je prilično raznolik, i pre kupovine svakako se treba uveriti u njegov kvalitet, što će pozitivno uticati i na tvoje zdravlje, a ne samo na težinu.

Dodatke za mršavljenje delimo na one koji regulišu nivo vode u telu, rastvaraju masti, smanjuju apetit, detoksiraju i na posebne pakete, koji sadrže više proizvoda za sveobuhvatno mršavljenje. Pored toga, pojedini proizvodi na nekoliko načina utiču na regulaciju telesne težine. Najčešći proizvodi su razni rastvarači masti (fatburneri), koji pospešuju brže sagorevanje masti tokom vežbanja, kao i tokom mirovanja. Inhibitori apetita su dizajnirani da bi se smanjila prekomerna želja za hranom , a samim tim i na formiranje masnih naslaga.

Pored dodataka, za smanjenje apetita, ubrzano trošenje kalorija i regulaciju vode, u ova kategorija takođe obuhvata, i dodatke za pravilno varenje, koji deluju kao probiotici i održavaju zdravu crevnu floru. Pored ostalog, tu je i velika ponuda dodataka i drugih proizvoda za smanjenje celulita, kao i za druge fizičke nedostatke. U slučaju da se odlučiš za kupovinu dodataka za mršavljenje, preporučujemo ti da ne prenagliš, već da prvo proveriš kompletnu ponudu, i da se tek nakon toga odlučiš za kupovinu.

Prikaži više
80 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka