Sportska prehrana

Redovno se baviš sportom i paziš na svoju ishranu? Želiš da postigneš dobre rezultate, ali ne na račun svog zdravlja? Brine te što iz ishrane ne dobijaš dovoljno vitamina i drugih supstanci, koje tvom telu trebaju za naporno vežbanje? Pregledaj bogatu ponudu raznih proizvoda iz oblasti sportske ishrane, pa ih pre kupovine međusobno uporedi.

U ovoj kategoriji možeš naći razne dodatke za sportsku ishranu, među kojima nisu samo aminokiseline, masti, proteini i belančevine, već i vitamini i minerali koji pomažu imunitetu, razni proizvodi za gubitak masti i dobitak mišićne mase, kao i veliki izbor preparata koji služe kao zamena za obrok. Od aminokiselina posebno je važan glutamin, a dovoljno belančevina dobićete upotrebom kazeina ili surutke.

U ponudi su proizvodi priznatih i cenjenih proizvođača, a njihove proizvode sportske ishrane možeš kupiti u obliku tableta, kapsula, praška, pločica ili tečnosti. Među njima ćete lako izabrati i proizvod i oblik koji vam najviše odgovara.

Ishrana utiče na dobar osećaj, a o njoj posebno treba voditi računa ako se i dok se bavite sportom. Tvoje telo je, naime, preopterećeno sportskim naporima pa mu materije koje dobije iz hrane nisu dovoljne, već treba i posebne dodatke. Jedino se tako, tokom treninga i sportskih aktivnosti neće iscrpeti, već će moći da postigne dobre rezultate.

Proizvod koji odabereš, najpre isprobaj u manjoj količini kako bi video da li ti odgovara, a tek onda ga uvrsti u redovnu ishranu. Razni praškovi, kapsule i tablete nisu ništa drugo do hranjive materije u drugom, lakše probavljivom obliku i njihov unos je posebno važan tokom treninga ili utakmice.

više

Ne propusti

POWER PRO PROTEIN 4kg BiotechUSA

u Proteini-sport

od 6.000,00 din

L-Carnitine 1000 ml (MAMUT)

u Ogistra-nutrition-shop

od 2.250,00 din

OLIMP HMBOLON NX, 300 kapsula

u Proteini-sport

od 4.000,00 din

Saveti prilikom kupovine

Vodič za početnike: 5 dodataka sportskoj prehrani za koje morate da znate

Iako dodaci prehrani ne mogu da zamene sve nutritivne vrednosti koje dobijate kvalitetnom i redovnom ...

Proteini su esencijalni nutrijenti u našem organizmu

Proteini su, kao voda, jedna od najvažnijih elemenata u našem telu, koji čine mišiće, organe, kožu, kosu ...

Prikaži sve savete za kupovinu
Na Idealno.rs se aktivno brinemo za bezbednost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda prodavnica sačekaj malo.

User: 54.198.126.110 1507559346

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.