Supermarket
Fitnes i vežbanje

Fitnes i vežbanje

Ko ne želi lepše i bolje oblikovano telo? Ako isto važi i za tebe, što pre pogledaj bogatu ponudu različitih proizvoda koji ti mogu biti od koristi. Pre kupovine, proveri njihove karakteristike i cene, uporedi ih među sobno i izbegni pogrešnu odluku. U ovoj kategoriji su ti na raspolaganju fitnes sprave i razni dodaci za aerobik, vežbanje i gimnastiku, kao i sva ostala oprema, koja ti je potrebna da bi postao i ostao fit. Sa različitim sigurnosnim pojasevima, sobnim biciklima, strunjačama, loptama i drugim dodacima možeš da poboljšaš svoju kondiciju, čak i u sopstvenoj dnevnoj sobi.

Za oblikovanje ruku i nogu, kao i zadnjice, stomaka i drugih mišića, možeš da koristiš različite sprave, koje su napravljene u te svrhe, ali možeš da se odlučiš i za vežbanje celog tela. Isti efekat ćeš postići i sa različitim vežbama, koje ćeš lakše raditi na adekvatnoj strunjači, koja mora da bude dovoljno velika i udobna. Ukoliko vežbaš u hladnom prostoru, izaberi strunjaču, koja je dovoljno debela, da ti na patosu ne bi bilo hladno.

Prilikom vežbanja mogu da ti pomognu razni dodaci, koji ti omogućavaju, da vežbe radiš pravilno i inntenzivno, a takvo vežbanje je raznovrsnije i zanimljivije. U ponudi su ti i razne lopte, konopci za preskakanje, balans jastuci, gimnastički obruči i drugi rekviziti, sa kojima brzo i jednostavno brineš o svom telu. Ako puno sediš, možeš stolicu da zameniš posebnom loptom za sedenje, koja ne samo da rasterećuje kičmu, već je i jača. Lopta te tera da sediš pravilno i uspravno, a možeš da je koristiš i u druge namene: Sa njom možeš da radiš i razne vežbe, a deca će se sa njom veselo igrati.

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka