Za televizore

(1019 proizvoda)

Jesi li uopšte svestan koliko dodatnih mogućnosti podržavaju noviji televizori, a ti ih puštaš neiskorišćene? Načini korišćenja koje zna većina nas su daleko ispod mogućnosti savremene tehnologije. Pre kupovine detaljno pogledaj široku ponudu opreme i pobrini se da počneš da uživaš u pogodnostima koje su ti na raspolaganju.

Možeš naći različite daljinske upravljače, prijemnike, nosače i mnoge druge delove opreme, na primer različite mogućnosti nadogradnje. Daljinski upravljač omogućuje upravljanje televizorom na daljinu i omogućuje funkcije koje bez upravljača ne bi mogli da iskoristimo. Poznajemo tipske i univerzalne daljinske upravljače što znači da su prvi namenjeni samo jednom ili tačno određenom modelu televizora nekog proizvođača dok su univerzalni kompatibilni sa većinom modela i proizvođača na tržištu.

Prijemnici su namenjeni prvenstveno primanju digitalnog signala, primenjivi su pogotovo na starijim televizorima jer novi obično već imaju ugrađen digitalni prijemnik. Postoje i napredniji prijemnici preko kojih na primer možeš presnimavati stare kasete u digitalni oblik ili snimati najdraže programe s najvećim kvalitetom. Često imaju različite priključke i zato na njih možeš da povežeš različite sprave.

Nosači za televizore su obično zidni, ali mogu biti i plafonski. Njihova je namena postavljanje vašeg prijemnika na zid odnosno plafon čime možete uštedeti puno prostora. Nosači su različitih veličina i s različitim maksimalnim kapacitetom, njihov se oblik od modela do modela razlikuje. Trebalo bi upozoriti i na opremu koja proširuje rad tvog televizora.

Pomoću raznih dodataka možeš svoj (noviji) televizor nadograditi s funkcijom pametnog televizora koja ti omogućuje korišćenje interneta, igranje igara, gledanje video snimaka... Pri kupovini daljinskog upravljača moraš da paziš da on odgovara tvom televizoru inače će biti neupotrebljiv. Pre kupovine nosača pogledaj njegov maksimalan kapacitet i veličinu ekrana te uporedi sa svojom televizorom.

više
1019 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka