Kako naći najprimerenije domaće audio i video komponente? Pobrini se da te muzička i filmska umetnost prate na svakom koraku! Pre kupovine pogledaj šaroliku ponudu najrazličitijih uređaja i opreme pa među njima potraži odgovarajuće proizvode za sebe.

U kategoriji Audio & Video na raspolaganju je bogata ponuda muzičkih plejera, instrumenata, Hi-Fi komponenti, opreme za kućni bioskop, MP3 plejera i televizora koji će doneti užitak i zabavu.

Ako ti je potreban novi TV prijemnik možeš da biraš između široke ponude LCD televizora koji za prikaz slike koriste tečne kristale i zauzimaju malo prostora jer su im ekrani tanki. Na raspolaganju su ti ekrani različitih dimenzija s mogućnostima Full HD, HDMI-om, različitim horizontalnim uglovima gledanja i reakcijskim vremenom zatim i osvetljenjem.

Plazma televizori su poznati kao televizori s najboljom slikom jer su svetli i imaju dobre kontraste. Možeš da biraš među plazma televizorima s različitim dijagonalama i tehničkim svojstvima, a proveri i ponudu satelitskih televizijskih prijemnika. Osim televizora, u udobnosti doma, možeš da stvoriš i nezaboravno kinematografsko iskustvo postavljanjem kućnog bioskopa i projektnog platna. Među opremom za kućni bioskop naći ćeš digitalne plejere, projektore, zvučnike i druge dodatke.

Deo tehnologije u skoro svakoj kući su i zvučnici. Možeš da biraš među modelima s daljinskim upravljačem, mogućnošću reprodukcije DVD formata, kasetofonima, MP3 reprodukcijom i različitim USB, AUX i drugim ulazima. Ako te zanima stvaranje muzike pogledaj različite instrumente kao što su bubnjevi i udaraljke, gudački instumenti, harmonike i klavijature. Ako ti je bliže kompjutersko stvaranje muzike usresredi se na DJ opremu – različite mikrofone, pojačala, postolja, studijsku i drugu muzičku opremu.

Pogledaj još i raznovrsne Hi-Fi komponente kao što su gramofoni, pojačala i risiveri s mogućnošću daljinskog upravljanja. Muziku i druge medijske sadržaje možeš da slušaš s udobnim i ergonomičnim (be)žičnim slušalicama različitih modela i tipova, a za uživanje u slušanju starih gramofonskih ploča proveri ponudu gramofona ili slušaj muziku na MP3 plejeru.

Prikaži više

Komentari

Pre 6 meseci

GRUNDIG LED televizor VLE 4520 BM

GRUNDIG LED televizor VLE 4520 BM

Super TV.

Pre 6 meseci

GRUNDIG LED televizor VLE 4520 BM

GRUNDIG LED televizor VLE 4520 BM

Super TV.

Pre 2 godine

FOX LED televizor 32LE370

FOX LED televizor 32LE370

ok v,super slika a sto se osvezavanja tice "fake" je

Pre 2 godine

LG 3D LED televizor 42LF652V

LG 3D LED televizor 42LF652V

Upravo sam kupila ovaj TV. Prezadovoljna sam. Brz je tokom pristupanja internetu, sto nije slučaj sa sličnim modelima drugih proizvođača. Mislila sam da neću koristiti sve funkcije koje ima, ali prevarila sam se, koristim ih i to sve češće i češće. Uz njega sam dobila i 2 para 3D naočara. Preporučujem ga svima koji žele smart TV po povoljnoj ceni.

Pre 2 godine

LG LED televizor 47LA691S

LG LED televizor 47LA691S

Vrhunska stvar,nema greske.

4K UHD: savršena slika – još bolja

Kada razmišljamo o savršenom televizoru zapravo mislimo na iskustvo potpune uronjenosti, kako na ekranu ...

Bioskop u kući? Proveri šta ti je sve ...

Kućni bioskop je odličan način da uživamo u filmovima u prijatnom kućnom okruženju, a da pri tom imamo ...

Diktafoni

Diktafoni su danas uglavnom digitalni. Ako imate digitalni snimač imate odličan alat za snimanje samog ...

Kupovina DVD rekordera

DVD plejeri su namenjeni snimanju i projekciji filmova, tj. plejer vam omogućava da sačuvate svoju najdražu ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Katalozi

prikaži sve

Ne propusti

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.