Arhiviranje

(1492 proizvoda)

Pitaš se kako da se uhvatiš u koštac sa brdom dokumenata u kancelariji ili kod kuće? Arhiviranje zahteva urednost, preglednost, red i efikasnu organizaciju, pa zato pre kupovine proveri sa čime sve možeš sebi da pomogneš da rešiš taj neprijatan zadatak. Izaberi adekvatno pomagalo za sređivanje dokumenata.

Za arhiviranje dokumenata su ti na raspolaganju PVC ili kartonske fascikle sa metalnim štipaljkama, klasične kartonske fascikle i fascikle sa sistemom za zatvaranje na dugme. Pronaći ćeš i fascikle sa metalnom štipaljkom, kataloške fascikle sa 12 odeljaka ili tanke fascikle različitih dimenzija od kojih je najviše njih namenjeno za čuvanje listova A4 formata. Možeš da potražiš i specifične proizvode kao što su fascikle za herbarijum od lakiranog kartona ili transparentne fascikle koje su otvorene sa gornje i desne strane. Od kompaktnijih materijala su napravljene kutije za odlaganje, torbice sa sistemom harmonike i kartonske fascikle s ručkom. U ponudi imaš i kartonske pregrade za bolju organizaciju u okviru fascikle.

Idealna pomoć prilikom arhiviranja su registratori. Možeš da biraš između registratora u kutiji ili samostojećih registratora, a većina je opremljena sa rupom na zadnjoj strani koja će ti olakšati izvlačenje registratora sa police. Određeni registratori na zadnjoj strani imaju i etiketu što je posebno praktično u slučaju kada često menjaš sadržaj registratora. Neki su dodatno zaštićeni folijom koja štiti od vlage.

Među proizvodima ćeš pronaći i pregrade i kutije različitih boja i dimenzija sa različitim brojem pregrada. Neke su providne, pa tako omogućavaju dodatnu preglednost. Možeš da potražiš i pregrade za odlaganje, čvrste kartonske arhivske kutije za jedan ili više registratora, otvorene ili zatvorene kutije za kartice i kartonske kutije za uništavač dokumenata. Za bolju organizaciju su preporučeni i plastični stalci za prospekte, metalni stalci za dokumenta i zidne pregrade i metalni viseći stalci za fascikle.

Prilikom izbora pribora za arhiviranje najpre razmisli o prirodi svog posla i na osnovu toga potraži proizvode koji će ti najviše olakšati svakodnevno arhiviranje dopisa i dokumenata.

više
1492 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka