Imaš problema sa biranjem školskih potrepština? Želiš da se pobrineš za organizovaniji život i rad, kao i da konačno središ nepreglednu gomilu dokumenata na radnom stolu? U tom slučaju pre kupovine pogledaj kompletnu ponudu kancelarijske opreme i pribora za školu i tako sebi olakšaj konačnu odluku.

U kategoriji Kancelarija i škola ćeš pronaći raznovrsnu ponudu školskih potrepština, obrazaca i dokumenata, kancelarijskog pribora, aparata i olovaka, kancelarijskog nameštaja, papirne galanterije i pomagala za arhiviranje.

U školi će dobro doći razni pribor za likovno kao što su flomasteri, boje i drugi slični proizvodi koje dete može da spakuje u novu pernicu sa najdražim motivom. Svakodnevni odlazak na nastavu ne može da funkcioniše bez adekvatne školske torbe, odnosno ranca. Prilikom računanja detetu će pomoći različiti kalkulatori, a da ne bi ponestalo listova u svesci proveri široku ponudu sveski različitih formata i motiva.

Da ti birokratija ne bi više bila takav bauk, proveri zbirku pravnih dokumenata i obrazaca iz oblasti rada i zaposlenja, dopisa, porodice i nasledstva, gazdinstva, ugovora, stečaja i likvidacije i sigurnosti ličnih podataka.

Među kancelarijskim nameštajem su najpopularniji različite ergonomski oblikovane kancelarijske stolice na kojima kičma ne trpi veliko opterećenje višesatnog sedenja, različiti ormari i komode, stolovi i drugi dodaci koji će ti obezbediti prijatniji prostor za rad. Za organizirano odlaganje i razvrstavanje dokumenata kod kuće ili u kancelariji, možeš da izabereš različite fascikle ili da nabaviš fiokar i raznovrsne registratore s kojima će arhiviranje biti jednostavno i temeljno.

Pregledaj i ponudu papira i papirne galanterije u kojoj su ti na raspolaganju papirnate koverte različitih formata i boja, nalepnice i etikete, papir, samolepljivi listići i markeri stranica. Možeš da biraš i među različitim olovkama; hemijskim olovkama, markerima, flomasterima i sličnim kancelarijskim i školskim priborom.

Prikaži više

Komentari

Pitanja

actornaive je odgovorio

1

BARF

BARF je skraćenica od Bone And Raw Food (kost i sirova hrana). To nije brend nego naziv za hranu u kojoj se nalaze sastojci kostiju, mesa i ostale sirove hrane. To je dobra i kvalitetna hrana za pse, samo je bitno koji se sastojci nalaze u njoj, jer znaju ponekad da budu bez pravog mesa, što za pse nije dobro.

riba je odgovorio

1

Hrana za mačke

Svoje mačiće hranim Whiskas Junior-om, i to konzervama i suvim granulama. Nekad kupim i Hill's Junior, vidim da i to jako vole. Starija mačka voli svašta, njoj je najbitnije da je stalno nešto drugo jer ne voli da jede jedno te isto. U DM-u ima dosta jeftina i dobra Dein Bestes hrana za mačke, što moja maca isto jako voli.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.

Morate se složiti sa uslovima korišćenja

® 2017 Ceneje d.o.o.