Kancelarija i škola

Poslednje novosti

Temeljno arhiviranje je ključ dobre organizovanosti

Imati uredan prostor za rad je dragocena stvar. Ako je dobro organizovan i u njemu sve funkcioniše besprekorno, lakše je uspešno obavljati svakodnevne zadatke. Ali ako vam se događa da radite iz fotelje, jer na radnom stolu nema dovoljno mesta da uz sve razbacane papire i nered stane još i računar ili vam traženje potrebnog dokumenta traje čitavu večnost, vreme je da reorganizujete radni prostor.

Sa kancelarijskim nameštajem do produktivnijeg radnog okruženja

Da biste dobro isplanirali prostor svoje kancelarije i povećali efikasnost zaposlenih, možda biste mogli pristupiti problemu kao urbanista koji pristupa problemu planiranja grada. Tako na dizajn radnog okruženja gleda Kevin Kuske, vodeći menadžer kompanije Turnstone, koja se bavi proizvodnjom kancelarijskog nameštaja namenjenog malim i rastućim firmama. Baš kao što i živopisni gradovi imaju različite zone – za igranje, koncentraciju, saradnju, socijalizaciju, kreativnost – tako bi i radni prostori trebalo da budu podeljeni po zonama.

Školske potrepštine za početak nove školske godine

Jesen nam donosi početak nove školske godine i vreme kada su školarci i njihovi roditelji u potrazi za raznim školskim potrepštinama. Svakom školarcu, a posebno prvacima, osim školskih knjiga potrebna je i razna školska oprema – od sveski, olovki, bojica i flomastera, do lenjira, šestara, lepka, makaza i ostalog pribora. Iako se popis potrepština ponekad čini prevelikim, ne zaboravite da bi svaka od tih stvari trebalo da vašem detetu olakša obavljanje svakodnevnih školskih obaveza. 

Više novosti
Prikaži više

Komentari

Pitanja

actornaive je odgovorio

1

BARF

BARF je skraćenica od Bone And Raw Food (kost i sirova hrana). To nije brend nego naziv za hranu u kojoj se nalaze sastojci kostiju, mesa i ostale sirove hrane. To je dobra i kvalitetna hrana za pse, samo je bitno koji se sastojci nalaze u njoj, jer znaju ponekad da budu bez pravog mesa, što za pse nije dobro.

riba je odgovorio

1

Hrana za mačke

Svoje mačiće hranim Whiskas Junior-om, i to konzervama i suvim granulama. Nekad kupim i Hill's Junior, vidim da i to jako vole. Starija mačka voli svašta, njoj je najbitnije da je stalno nešto drugo jer ne voli da jede jedno te isto. U DM-u ima dosta jeftina i dobra Dein Bestes hrana za mačke, što moja maca isto jako voli.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.

Morate se složiti sa uslovima korišćenja

® 2017 Ceneje d.o.o.