Oglašavanje

Pridružite se više od 250 veb-prodavnica koje se oglašavaju na vodećoj srpskoj platformi za uporednu kupovinu i povećajte prepoznatljivost svog brenda. Postignite neposredan rast prodaje i ciljanjem u specifičnoj kategoriji potencijalne posetioce pretvorite u kupce.

1,5 miliona

MESEČNIH PREGLEDA

300 hiljada

MESEČNIH POSETILACA

21% doseg

ONLAJN KUPACA U SRBIJI

Pregled oglasnih formata

 • Displaying advertising Podstaknite korisnike na kupovinu
  • Abrakadabra mobile
  • Mobile slider
  • Billboard
  • Background
  • Abrakadabra
  • Abrakadabra+
  • Video (home)
  • Video (category)
  • Box


  Mobilni format koji utiče na sve faze kupovine korisnika. Prikazan je među proivodima kategorija (2x) i na stranici proizvoda (1x).

  DIMENZIJA
  355 x 120 px, 340 x 120 px, 300 x 120 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Mobilni format koji utiče na sve faze kupovine korisnika. Prikazan je među proizvodima kategorija (2x) i na stranici proizvoda (1x).

  DIMENZIJA
  355 x 120 px, 340 x 120 px, 300 x 120 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Desktop format koji je najbolji u fazi osvešćivanja i istraživanja kupovine. Na posetioca ostavlja snažan utisak jer je odlično vidljiv na svim pozicijama.

  DIMENZIJA
  970 x 90 px (razširljivo) ali 970 x 250 px

  POZICIJA
  Početna stranica, L1, L2, L3


  Desktop format koji na posetioce najbolje deluje u početnim fazama kupovine. Stepen vidljivosti ovog formata vrlo je visok jer zauzima obe strane ekrana.

  DIMENZIJA
  1920 x 1000 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Desktop format koji utiče na sve faze kupovine. Prikazan je među proizvodima kategorije (2x) i na stranici proizvoda (1x).

  DIMENZIJA
  610 x 100 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Predstavlja desktop oglasni format za detaljno i napredno ciljanje korisnika. Prikazan je na stranici proizvoda iznad svih prikazanih ponuda.

  DIMENZIJA
  610 x 120 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, stranice proizvoda


  Video na početnoj stranici predstavlja desktop oglasni format koji na sve posetioce koji su na početku procesa kupovine ostavlja snažan utisak i osigurava visoku vidljivost.

  DIMENZIJA
  970 x 90 px ili 970 x 250 px (oba rastezljiva)

  POZICIJA
  početna stranica


  Video unutar kategorije predstavlja desktop oglasni format koji šalje snažnu poruku korisnicima koji su trenutno u fazi osvešćivanja i istraživanja.

  DIMENZIJA
  640 x 360 px ili 640 x 480 px

  POZICIJA
  L2, L3


  Desktop format koji na posetiocee najbolje djeluje u početnim fazama kupovine. Prikazan je na dvema pozicijama kod spiska proizvoda te vam omogućava dvostruko isticanje sadržaja.

  DIMENZIJA
  300 x 250 px

  POZICIJA
  početna stranica, L1, L2, L3, stranice proizvoda
 • Saveti Uverite ih sadržajem i informacijama

  Provereno uspešan oblik komunikacije s potencijalnim kupcima je i objava sadržaja. S korisnicima Idealno.rs na našoj podstranici Saveti možete svim potencijalnim kupcima da predstavite prednosti određenog proizvoda, novi proizvod ili prodajnu akciju i tako iskoristiti brojne prednosti komunikacije koja vam može doneti odlične prodajne rezultate. Sadržaj pripremljen u obliku teksta, slike ili videa s linkovima do vaše veb stranice objavićemo među našim savetima.

  • Istaknite savet na našoj početnoj stranici(Gregi grafika – screenshot mobile HP s poudarjeno pozicijo nasveta ali ikona)
  • Istaknite savet u našim e-novostima
  • Isticanje saveta unutar određene kategorije proizvoda (Gregi grafika – screenshot mobile kategorije s poudarjeno pozicijo nasveta ali ikona)
 • Retargeting Oglašavajte korisnicima još pre kupovine

  Preduhitrite svoju konkurenciju s ponovnim ciljanjem koje umesto vas radimo mi. Uz našu pomoć možete potražiti tačno one ciljane kupce koji su već pregledali vaše proizvode u izabranim kategorijama.

  S ponovnim ciljanjem ih ponovo nagovorimo i tako vaš oglas komuniciramo samo onim korisnicima koje zanima kupovina proizvoda iz vaše kategorije.

 • E-novosti Dostavite svoj sadržaj u pisanom obliku

  Idealno.rs raspolaže s 25.000 e-mail adresa korisnika koji su pretplaćeni na primanje e-novosti i 9.000 e-mail adresa korisnika koji su pretplaćeni na primanje e-kataloga. Korisnike 2x nedeljno obaveštavamo o novostima na veb stranici, zanimljivim proizvodima pa s njima delimo praktične savete za pametnu kupovinu. E-novosti i e-kataloge šaljemo pomoću svedski poznatog alata za slanje e-poruka Mailchimp koji omogućava visoku dostavljivost i odlične rezultate. Nakon slanja vaše kampanje vam pripremamo i dostavljamo sve statistike potrebne za ocenu uspešnosti kampanje. Iskoristite mogućnosti isticanja:

  • predstavljanje vaše kompanije
  • isticanje saveta ili PR članka
  • isticanje top proizvoda
  • isticanje kataloga
 • Co-marketing Sudelujte u partnerskim oglasnim akcijama

  Nudimo vam pomoć pri oglašavanju vaše veb-prodavnice i proizvoda koje prodajete u saradnji s matičnim brendom proizvoda. Dugogodišnje iskustvo i povezanost s priznatim brendovima nam omogućava da vas povežemo s njima i da se pobrinemo za co-marketing na nivou deljenog budžeta. Primer je screenshot co-marketinga između Samsung i Gigatron ili Beko i Tehnomanija

 • Nagradna igra Istaknite proizvod i povećajte e-mailing bazu

  Uz našu pomoć možete brzo i jednostavno povećati svoju email bazu s GDPR usklađenim kontaktima. Sprovođenje nagradne igre prepustite našim marketinškim stručnjacima koji će za vas pripremiti odgovarajuću landing stranicu, potrebne grafičke materijale, opšte uslove nagradne igre i pobrinuti se za plaćenu promociju putem različitih marketinških kanala (Email, Facebook, Push notifications, Display advertising,...).

 • Brend Oglašavajte na stranici svoj brend

  Želite svoju ponudu da istaknete na stranicama proizvoda koje sadrže samo proizvode određene robne marke? Kod nas je to moguće! Željeni oglasni formati biće prikazani korisnicima koji pretražuju proizvode tačno određenog proizvođača na stranicama proizvoda određenog brenda (bez obzira na nivo pojedine kategorije). Primer https://www.ceneje.si/Proizvajalec/30/philips

 • Prodavnica Oglašavajte na podstranici veb-prodavnice

  Želite svoju ponudu da istaknete na stranicama proizvoda koje sadrže samo proizvode određene veb-prodavnice? Oglasne formate u tom slučaju ističemo na stranici prodavnice koja sadrži samo proizvode tačno određenog prodavca (bez obzira na nivo pojedine kategorije). Tako možete svoje proizvode predstaviti onlajn korisnicima koji traže tačno određenu veb-prodavnicu.

 • Katalozi Objavite svoj katalog među trenutno aktualnim

  Broj korisnika koji fizički prelistavaju kataloge se proteklih godina drastično smanjio. Baš zato je naša podstranica Katalozi idealna za isticanje vaših aktuelnih prodajnih kataloga. Velika mesečna poseta podstranice, ostvaruje idealne uslove za široku vidljivost vaših aktuelnih i akcijskih ponuda, a istovremeno vam štedi velike troškove povezane sa štampanjem.

Pišite nam za pripremu posebne ponude

* Obavezno
* Obavezno
* Obavezno
(+385) 097 640 82 39

Hvala vam na poslatoj poruci.


Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

Idealno.rs nije veb-prodavnica, sve informacije o proizvodu potraži u veb-prodavnici koja ga prodaje. Svrha obrade, način čuvanja i zaštite ličnih podataka i tvoja prava opisana su u Pravilima o privatnosti.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.