Građa

Građa

Preuređuješ svoj dom i zato tražiš najbolji materijal? Kvalitet je svakako prioritet jer niko ne želi površno sagrađenu kuću! Pre kupovine pogledaj šarolik izbor proizvoda za montažu i građu i time olakšaj odluku.

Na raspolaganju su proizvodi koji se brinu o vizuelnom izgledu tvoje kuće i oni koji ispunjavaju osnovne uslove gradnje. Prvi su različite boje, lakovi, keramičke pločice, zatim drvo i drveni proizvodi, a u drugu kategoriju svrstavamo građevinski i elektro materijal, lepke kao i materijal za vodovod. Samo pravi izbor boja i lakova će napraviti prostor toplim i ugodnim za boravak.

Poznajemo boje za beljenje zidova, fasadne boje i lakove za drvo. Farbe za zid možeš mešati međusobno, a osetljivije su boje za fasade zato pri njihovom korišćenju konsultuj se sa stručnjakom. Lak za drvo ima prvenstveno zaštitnu funkciju jer drvene proizvode štiti od raspadanja. Keramičke pločice su namenjene prvenstveno kuhinjskim površinama i kupatilima, a prostoru daju posebnu energiju.

Slično je i sa drvenim proizvodima kao što su laminat, police i zidne obloge koji prostoru daju toplinu. S druge strane je na raspolaganju širok izbor građevinskog i elektro materijala. Građevinski materijal je npr. cement i masa za fugovanje koja u kombinaciji s različitim lepkovima brine za fizičko stanje kuće. E

Elektro materijal čine različite utičnice, elektro ormari i ostala pomagala koji tvoj dom opskrbljuju električnom energijom. Vodovod predstavljaju prvenstveno različite cevi (alumplast, alkaten…) koje omogućuju nesmetano opskrbljivanje domaćinstva vodom. Za osiguravanje kvaliteta je pri gradnji bitno da se slede propisi jer bilo kakva ušteda na materijalu znači manji kvalitet i time smanjenu udobnost i sigurnost u tvom domu.

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka