Elektrotehničke komponente

Trebaju ti komponente iz oblasti elektrotehnike, kao što su priključci, senzori, pasivne ili aktivne komponente? Zbog raznovrsnosti izbora proizvoda, kupovina može da bude vrlo naporna! Da bi izbegao pogrešnu odluku, pre kupovine proveri ponudu elektrotehničkih komponenti i međusobno ih uporedi u odnosu na tehničke karakteristike.

U kategoriji elektrotehničkih komponenti možeš da pronađeš akumulatore i baterije, napajanja, proizvode za pravljenje zvučnika, merne instrumente i laboratorijsku opremu, aktivne komponente, opremu i pribor iz oblasti automatizacije i elektromehanike, kablove, setove za sastavljanje i module, konektore, kućišta , optoelektroniku, pasivne komponente, proizvode iz oblasti guma i fluida, senzore, prekidače i sklopke.

Elektrotehničke komponente delimo na tri glavne grupe: one koji daju informacije, koji uključuju različite dugmiće, prekidače i senzore, i komponente za proizvodnju logičkih sklopova kao što su satovi i releji i elektromagnetni ventili. Ako si u potrazi za jednom od aktivnih komponenti, među njima možeš da pronađeš usmerenike, diode, integrisane sklopove, regulatore napona, mikrokontrolere, programabilne uređaje i srodne proizvode, dok su pasivne komponente dugmići, tasteri, otpornici, induktori, potenciometri i visoko frekventne komponente.

Pogledaj takođe i ponudu akumulatora za uređaje, baterije i pribor za baterije i akumulatore. Možda ti treba neki proizvod iz oblasti automatizacije - Industrijski računar, komplet za razvoj, merna i regulaciona tehnika, programabilni logički kontroleri, itd.

Dostupna ti je i oprema za elektromehaniku koja pokriva akustične komponente, štampane ploče, osigurače i releje, kao i merne instrumente i laboratorijsku opremu, koja uključuje, između ostalog, laboratorijske uređaje, merne uređaje za okolinu, vrhove za testiranje, mernu opremu i ostalo.

Pogledaj i ostatak opreme iz oblasti elektrotehničkih komponenti, kao što su kućišta, senzori, prekidači i sklopke. U ponudi optoelektronike potraži fotodiode i foto-tranzistore, HighPower LED, infracrvene komponente, lasersku tehnologiju, LED kontrolne sisteme i drugu srodnu opremu, uključujući audio/video konektore, industrijske konektore, konektori HF ili S-SUB, kao i konektore za telekomunikacionu i informatičku opremu.

više
9199 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka