Senzori

Sve veći broj domaćinstava, kuća i stanova, u unutrašnjim ili spoljašnjim prostorima, njihovoj okolini koristi različite i raznovrsne senzore. Upravo zbog njihove različitosti i bogate palete možeš da ih koristiš prilikom različitih poslova i dužnosti. Zato: ukoliko se odlučuješ za kupovinu novog senzora, prvo razmisli, za šta, odnosno u koje svrhe će se pretežno koristiti, a onda pregledaj portal Idealno.rs, gde ćeš sigurno pronaći tačno onaj koji želiš i koji ti je potreban. Na najvećem portalu za upoređivanje smo ti pripremili ponudu brojnih proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika, pa pre nego što se odlučiš za novi senzor, međusobno ih uporedi i uhvati najbolju kombinaciju kvaliteta i cene.

Kod senzora, pored ostalih, možeš da pronađeš i senzor ugla, odnosno senzor nagiba, a pre nego što da izabereš i naručiš, pažljivo pročitaj sve tehničke karakteristike, odnosno tehničke specifičnosti. Za savet i pomoć: pažljivo prati, koji merni opseg obezbeđuje željeni senzor, koji je njegov maksimalni merni opseg, a pogledaj i minimalan i maksimalan radni napon, pa rezoluciju i maksimalnu temperaturu. U kriterijum za pametnu i zadovoljnu kupovinu uvrsti i tip senzora i vrednost njegovog otpora.

Ukoliko ti ugaoni senzor, odnosno senzor nagiba ne treba ili ga već imaš, pogledaj, da li ti je potreban neki od sledećih senzora: plinski, približavanja, odnosno senzori pokreta, PIR senzori, radarski senzori ili senzor blizine. Takođe, u modernoj komparativnoj ponudi su prisutni i senzori štampanja, senzori vlage, oni za kontrolu nivoa svetlosti, ultrazvučni i temperaturni senzori, a najpopularniji, funkcionalni i svestrani su svakako univerzalni senzorski moduli. Za dobar i besprekoran rad se preporučuje tehnika čipa ili magnetne kartice, kao i ostala važna i neophodna oprema za senzore.

više
Saveti 0
15 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.