Supermarket

Vodovod i odvodi

Ako gradiš novu kuću ili stan, ili si tek počeo sa učenjem renoviranja, svakako ti treba odgovarajuća oprema za postavljanje vodovoda i kanalizacije. To je bitan element svake zgrade, tako da ovu vrstu opreme moraš da izabereš sa puno pažnje. Pre kupovine proveri bogatu ponudu i međusobno uporedi različite proizvode kako bi sebi olakšao izbor!

U kategoriji Vodovoda i odvoda možeš da pronađeš hidrofore, proizvode za omekšavanje vode i odvoda, kao i vodovodne cevi i pribor. Za postavljanje vodovoda i kanalizacije je najvažnije da imaš vodovodne cevi i spojeve sa odgovarajućim karakteristikama koje obezbeđuju nepropusnost i hemijsku otpornost i mogu da se jednostavno spoje. U potkategoriju Vodovodne cevi su dostupne i cevi, čepovi, kolena, T-spojevi, zglobovi, redukcije, ventili i slični proizvodi, a prilikom biranja moraš posebno da uzmeš u obzir odgovarajući prečnik i materijal izrade.

Vodovodne cevi su od različitih materijala kao što su bakar, nerđajući čelik, pocinkovane, plastične ili aluplast cevi. U posljednjih nekoliko godina u trendu su uglavnom plastične cevi, koje su otpornije i traju do pedeset godina, a bitna prednost im je održavanje kvalitete vode.

Nakon izbora cevi, sledeći korak je kupovina opreme koja ti treba za regulisanje protoka vode. Fitinzi sprečavaju neželjeno curenje vode, hidrofori su namenjeni potiskivanju i crpljenju čiste vode. Ako se odlučiš za hidrofor, moraš izabrati odgovarajuću veličinu posude za pritisak i snagu motora, a ima i onih koji se automatski pokreću i zaustavljaju. Uz pomoć kućne pumpe za vodu možeš efikasno da uštediš, jer ispumpanu vodu možeš kasnije da koristiš za zalivanje, ispiranje WC-a itd.

Pogledaj celu opremu za kućnu kanalizaciju koja pokriva sve od kliznih spojnica, gumenih čepova, držača cevi do kolena, račvi i revizija. Među proizvodima za omekšavanje vode se nalaze i omekšivači vode i uređaji za omekšavanje vode, a među vodovodnim priborom su i izolacione trake, spojnice, filteri za vodu, fitinzi, priključci, manžete, vodomeri i druga oprema.

više

Saveti prilikom kupovine

Proglašene najbolje domaće veb-prodavnice konkursa Web Retailer Award 2022!

Na konferenciji E-commerce Jam svečano su dodeljena priznanja najboljim veb-prodavnicama regiona u okviru ...

Izbor savršenog poklona više nije nemoguća misija

Praznična trpeza, zabave u decembru, druženja s porodicom, prijateljima i saradnicima. Sve je to neizostavni ...

Renoviranje kupatilskih instalacija

Kada renovirate kupatilo logično bi bilo da zamenite i odvodne i dovodne cevi. Curenje vode može biti ...

Prikaži sve savete za kupovinu
938 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka