Vodovodni pribor

Vodovodni pribor je neizostavan u svakom domaćinstvu, jer je zadužen za besprekoran rad i funkcionalnost vodovodnih cevi. Svaki pojedinačni element vodovodnog pribora pronalazi svoje mesto u tvojoj torbi, kutiji ili ormaru, jer je to jedini način da efikasno rešiš mnogo vodovodne probleme. Takođe, svoju ulogu više nego efikasno opravdavaju prilikom renoviranja kupatila, kao i kod čišćenja i stalnog održavanja savršeno čistih odvoda. S vodovodnim priborom lako možeš da obaviš mnoge zadatke, uključujući mehaničko, čišćenje pod pritiskom, kao i sanaciju odvodnih i kanalizacionih kanala i cevi.

U vodovodni pribor spadaju i filter za vodu, čija je svrha i upotreba u domaćinstvu, posebno za mehaničko čišćenje, a i za neutralizaciju ili otklanjanje kamenca. Takođe, filter za vodu može da efikasno zaštiti od hlora, pesticida, insekticida, dok istovremeno popravlja miris i / ili okus vode. U pročišćenom stanju sa vrlo jakim filterom, možeš da koristiš za pitku vodu, kao i zaštitu slavina, veš mašine, bojlera, cevi i ostalih kućnih aparata. Međutim, da bi ostvario željene ciljeve, izaberi samo najkvalitetnije filtere, pa na svakom proizvodu detaljno proveri oznake za ulaz i izlaz, visinu, maksimalan radni pritisak i maksimalnu temperaturu. Takođe, način zaptivanja predstavljati jedan od kriterijuma za kupovinu.

Kod vodovodnog pribora možeš da pronađeš i spojke i priključke, pa smo ti na internet stranici Idealno.rs pripremili sve potrebne informacije za tvoju pametnu kupovinu. Na jednom mestu možeš da uporediš razne brendove, proizvođače i prodavce, pa samo pregledaj ponudu, uporedi i izaberi.

više
Saveti 0

Ne propusti

HIDRANTSKI ORMAN KOMPLET DVOK.

u Zastitnaoprema

od 38.040,00 DIN

Mrežnica 52

u Zastitnaoprema

od 3.308,40 DIN

HIDRANTSKI ORMAN DVOK. KOMPLET

u Zastitnaoprema

od 43.800,00 DIN

37 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.