Vage

(560 proizvoda)

Redovno praćenje telesne težine jedan je od bitnjih delova brige za zdravlje. Ako kod kuće još nemaš ličnu vagu ili želiš staru da zameniš novom na tržištu su ti na raspolaganju različiti modeli. Izbegni pogrešnu kupovinu i olakšaj sebi izbor pregledom kompletne ponude.

Lične vage delimo na analogne i digitalne. Analogne imaju veliki ekran i polukružni brojač dok digitalne vage rezultat ispisuju na ekranu. Većina savremenih vagi je digitalna iako neki radije kupuju klasične vage.

Vage se razlikuju i po tome kolika je maksimalna težina koju mogu da pokažu, većinom sve omogućuju prikaz težine do, barem, 100 kg. Posebna kategorija su dečije vage koje omogućuju praćenje rasta i razvoja deteta u prvim mesecima života.

Zbog povećane brige za zdravlje, zadnjih godina se sve više ljudi odlučuje za digitalne vage koje omogućuju efikasan nadzor nad stanjem tela. Takve vage osim telesne težine pokazuju i podatke o procentu telesne masti, udelu vode u telu, mišićnom odnosu i indeksu telesne mase.

Pre izbora vage, proveri koliko je veliki ekran na kojem se prikazuju rezultati. Bitan podatak je i preciznost vage – koliko je tačno odstupanje u gramima te njena brzina - koliko sekundi je potrebno za ispisivanje rezultata. Nemoj da zaboraviš da proveriš ima li vaga gumene nožice koje brinu za sigurnost za vreme merenja, a pre kupovine dobro se informiši i o tome koliko zadnjih merenja vaga memoriše.

više
560 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka