Supermarket

Bezbednost i nadzor

Bezbednost je u svakoj kući i stanu na prvom mestu. Posebno u velikim gradovima, ali i sve više u udaljenim naseljima i zabačenim mestima je izuzetno važno i preporučuju se razni alarmni uređaji, interfoni, brave, kamere, senzori i drugi proizvodi sa kojima obezbeđuješ smanjivanje nepotrebnog straha. To može dodatno da se poveća u tvom odsustvu, kada si na poslu, na izletu, odmoru ili putovanju. Izbegni nepotrebne nezgode, nepredvidive i neprijatne situacije tako što ćeš da pregledaš i izabereš sa sebe, svoju porodicu i svoj dom najpogodniji alarm, odnosno sigurnosni uređaj.

U alarmne uređaje spadaju razne alarme centrale, kao i bežični PIR, plafonski i ostali senzori. Izuzetno su popularne sirene sa blicem za udaljena mesta, a do izražaja prilikom osiguravanja bezbednosti dolaze i magnetni kontakti za vrata i prozore. Pored vrste i namene alarmnih uređaja, obrati pažnju i na ostale tehničke karakteristike i specifičnosti. Pažljivo pregledaj oznake za osetljivost, kvalitet materijala od kojeg su napravljeni i koji omogućava odgovarajuću nosivost, stabilnost i izdržljivost, pa oznake za debljinu kućišta, pojedinim funkcijama sirene, blicu, dimenzijama i tako dalje. Kod pomenutih i opisanih sirena pogledaj boje, a kod ostalih alarmnih uređaja saznaj o radnom naponu, frekvenciji blica, merama (dubini, visini i širini), mogućem mestu postavljanja (to jest, da li su za unutrašnje ili spoljašnje prostore) pa tipu opreme, odnosno tipu alarmnog sistema.

Moderne stambene zgrade sa više stambenih jedinica su skoro uvek opremljene naprednim tehnologijama interfona, odnosno video interfona. Poslednji su više nego dobrodošli u zgradama gde živi više porodica, jer se tako povećava nivo bezbednosti, pre svega u većim mestima, gde su ulazna vrata zbog funkcije interfona zaključana. Pre svega u većim mestima, ali i sve više u udaljenim naseljima i zabačenim mestima su izuzetno važne i preporučljive razne nadzorne (IP) kamere. Sa njima se na najlakši način brineš o smanjenju nepotrebnog straha, povećavaš stepen zaštite i udobnosti, a takođe i otežavaš prestupnicima bekstvo.

Između ostalog možeš da biraš i među brojnim drugim proizvodima za bezbednost i nadzor, kao što su različiti senzori, posebna zaštita za vrata i prozore, sefovi i trezori za zaštitu proizvoda visoke vrednosti itd.

više

Saveti prilikom kupovine

Proglašene najbolje domaće veb-prodavnice konkursa Web Retailer Award 2022!

Na konferenciji E-commerce Jam svečano su dodeljena priznanja najboljim veb-prodavnicama regiona u okviru ...

Izbor savršenog poklona više nije nemoguća misija

Praznična trpeza, zabave u decembru, druženja s porodicom, prijateljima i saradnicima. Sve je to neizostavni ...

Osigurajte kuću alarmom

Ako želite da zaštitite sebe, svoj dom i svoju imovinu od provale i neželjenih posetilaca onda je ugradnja ...

Prikaži sve savete za kupovinu
6314 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka