Senzori

(151 proizvod)

Današnji digitalni svet praktično ne možeš da zamisliš bez aparata, uređaja i dodataka, koji ti svakodnevno olakšavaju mnoge poslove. Napredna tehnologija prodire u tvoje domaćinstvo u svim mogućim oblastima. Jedna od tih oblasti su svakako i senzori, sa kojim se susrećeš na svakom koraku. Sve češći su, na primer, kod automobilske opreme, sigurnosnih kompleta, sigurnosnih brava, u prodavnicama, odnosno u prostorijama sa automatskim otvaranjem vrata i mnogim drugim. Svakako su najpoznatiji senzori za svetlo, koji ti u tamnim zimskim danima i letnjim noćima olakšavaju kretanje oko kuće ili stana.

Senzori su jedna od inovacija koje u velikoj meri doprinose lakšem radu i boravku u kući i stanu, a neophodni su u njihovoj okolini, u bašti, na terasi, u garaži i dvorištu. Svojim praktičnom i efikasnom radom, a istovremeno i sve pristupačnijom cenom postaju sve popularniji, a u pojedinim novim zgradama su čak i obavezni „bezbednosni“ elementi.

Pre nego što doneseš konačnu odluku o izboru specifičnog senzora, razmisli o njegovoj nameni, svim tvojim potrebama, željama i preferencijama i prilagodi ih svoj kući, odnosno stanu, okolini, poslovnom ili objektu za druženje, kao i njihovom kompletnom raspoloživom prostoru. Sve više domaćinstva se za njih odlučuje zbog manjeg broja žica, pa sa njima postižemo manje povezivanja i integracija sa pojedinačnim, specifičnim sistemima. Ukoliko su te ovi razlozi ubedili, na našem portalu idealno.rs pregledaj razne ponude brojnih prodavaca i proizvođača senzora. Sa nekoliko klikova, na sasvim pregledan način ti pomažemo da doneseš pametnu odluku i ne pojuriš sa kupovinom, odnosno naručivanjem .

Prikaži više
151 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka