Prve nikada ne zaboravljaš

Aktuelne teme svaki dan

Sa početne stranice Idealno.rs jednostavno i lako možete da pratite najnovije promene i aktuelni sadržaj koji se obnavlja nekoliko puta na dan.

B2C
B2C

Pretraživanje

Jednostavno, brzo i pregledno pretraživanje sadržaja

Novi koncept pretraživanja kategorija sa predloženim top proizvodima. Nova pretraga proizvoda prikazuje traženi proizvod, ali i predlaže srodne proizvode i kategorije.

Forum korisnika

Postavi pitanje i potraži odgovor

Odnosi se na novi koncept postavljanja pitanja i odgovora. Na bilo kojem delu portala da se nalazite lako možete pitati šta god da vas interesuje o određenom proizvodu ili uslovima kupovine.

B2C

Obaveštenja o promenama

Uvek ćemo vas obaveštavati ili podsećati

O svakoj vašoj aktivnosti na portalu detaljno ćemo vas obavestiti putem e-maila ili korisničkog profila da biste uvek bili u toku sa svim promenama.

B2C
B2C

Profil korisnika

Imate kompletnu kontrolu!

Kao registrovani korisnik možete da upravljate podacima na svom profilu, delite sadržaj putem društvenih mreža, birate omiljene proizvode, pratite svoje aktivnosti...

Sličan sadržaj

Pratite na celom portalu

Moduli sa relevantnim (povezanim) sadržajem su svuda na portalu i moguće im je pristupiti sa svake stranice portala. Teško da ćete prevideti korisne savete, odgovore, komentare...

B2C
B2C

Korisnički kutak

Brz pristup vašim aktivnostima

Na dnu stranice nalazi se link preko koga imate brz pristup vašem profilu, spisku proizvoda, prikazu poslednje pregledanog sadržaja i obrascu za postavljanje pitanja.

Upoređivanje proizvoda

Svaki je drugačiji, zato ih uporedite

Sa spiska proizvoda izaberite željene proizvode i međusobno ih uporedite da biste odabrali najadekvatniji. Upoređivanje možete da olakšate prikazivanjem razlika između proizvoda, a istovremeno i postavljanjem pitanja o svemu što vas zanima.

B2C
B2C

Filtriranje proizvoda

Prilagodite prikaz spiska proizvoda

Uz pomoć filtera lako možete da dođete do prikaza proizvoda po sopstvenim željama da biste lakše i brže mogli da pronađete proizvod koji vas interesuje.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.