Supermarket

Multifunkcijski

Vaš radni sto je premali za sve uređaje koji ti trebaju? Ukoliko razmišljaš o kupovini novog radnog stola, bolje razmisli o kupovini multifunkcijskog uređaja sa kojim ćeš smanjiti količinu uređaja na svom stolu, ali i zadržati sve funckije koje su ti potrebne. Pregledaj raznu ponudu proizvoda, pa sebi olakšaj kupovinu multifunkcijskog uređaja.

U ovoj kategoriji mogu se naći uređaji koji će zameniti tvoj skener, štampač i fotokopir mašinu, a najčešći proizvođači su Lexmark, Xerox, Philips, HP i Canon. S kupovinom ovakvog štampača nećeš sebi uskratiti funkcije, već će tvoj posao postati organizovaniji, a tvoj sto funkcionalno opremljen. Jednostavno korišćenje, prihvatljiva cena i manje potrebnog prostora su odlike ovih multifunkcionalnih mašina, koje postaju sve popularnije na poslovnom i ličnom području.

Pre nego što izabereš, obrati pažnju na mogućnosti ove mašine. U ponudi su razni štampači koji uz štampu nude i fotokopiranje, kao i skeniranje, ali ukoliko jednu od tih mogućnosti ne koristiš često, možeš da izabereš recimo uređaj sa mogućnošću skeniranja i štampanja. Neki uređaji imaju mogućnost slanja i primanja faksova, koji su itekako praktični u poslovnim okruženjima. Multifunkcijske mašine se razlikuju po brzini štampanja crno-belo i u boji, a brzina se kreće od 10 do 40 stranica na minuti. Štampanje može biti jednostrano ili dvostrano. Sa računarom se može povezati preko USB-a odnosno WiFi veze, a u uređaj često možemo da stavimo i memorijsku karticu.

Uporedi ink-džet i laserske multifunkcijske uređaje kod kojih je glavna razlika cena i brzina štampanja. Pitaš se koji da izabereš? Ukoliko nameravaš da štampaš fotografije i ostale slike, bolje izaberi ink-džet štampač, jer iako njegova boja košta puno, imamo bolji uvid uštampanje, a i boje su vrlo žive. Ako ti boje ne znače toliko, a štampač koristiš za štampu raznih školskih i službenih tekstova, odluči se za crno-beli laserski štampač koji će iz jednog tonera odštampati oko 3000 stranica, a onaj sa tonerom u boji oko 1000 stranica.

više
Cena
MIN MAX

Način štampanja

Skener

Fotokopiranje

Ekran

Brzina štampanja u boji (u str/min)

MIN MAX

Brzina crno belog štampanja (u str/min)

MIN MAX

Čitač memorijskih kartica

Kapacitet papira

MIN MAX

Memorija (u MB)

MIN MAX

Saveti prilikom kupovine

Izbor savršenog poklona više nije nemoguća misija

Praznična trpeza, zabave u decembru, druženja s porodicom, prijateljima i saradnicima. Sve je to neizostavni ...

Kupovina multifunkcijskog uređaja

Da li vam je sto za računar premali? Da li razmišljali o kupovini većeg? Želite da smanjiti količinu ...

Prikaži sve savete za kupovinu
504 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka