Ko smo

Idealno.rs je vodeća kompanija za upoređivanje cena u Srbiji, koja se dalje razvija u mnogo više! Uz pomoć portala potrošači mogu da pronađu informacije, koje su za njih bitne u procesu kupovine, i postanu deo zajednice online kupaca, koja im pomaže za još inteligentniju kupovinu.

Upoređujući karakteristike proizvoda i njihove cene, podižemo sve na još veći nivo, pored stručnih saveta i uputstava za kupovinu, uključujemo i neprocenjiva mišljenja drugih korisnika. U glavama korisnika želimo da postanemo, <б>prva pomisao pre kupovine.

Naš fokus je na održavanju ravnoteže između kvaliteta informacija, koje nudimo, i njihove količine. Nastojimo da gradimo i održavamo odlične informacije, koje već imamo sa našim klijntima i poslovnim partnerima, i održavamo visok nivo objektivnosti i transparentnosti. Pored toga činimo jednostavnijim poslovanje sa našim poslovnim partnerima i zadovoljavamo potrebe kupaca tako, da što im omogućavamo pametniju kupovinu po njihovoj meri.

Naša vizija je da postanemo prva pomisao pre kupovine u umu svakog potrošača i na taj način obezbedimo uspešno poslovanje našim poslovnim partnerima.

Sa ovim načinom rada možemo našim poslovnim partnerima da omogućimo pristup masi srpskih potrošača, koji su zainteresovani za njihove proizvode i usluge. Sa profesionalnim pristupom, koji je prilagođen različitim potrebama naših poslovnih partnera, brigom za kvalitet i dugoročnim odnosom, koji smo razvijali tokom saradnje.

Odnosi sa javnošću: Igor Selak     E-mail: igor.selak@idealno.rs     Kontakt za medije +381 66 032 751

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.