Bašta i okućnica

Bašta i okućnica

Da li tvoja kuća ima predivnu baštu? Možda samo razmišljaš o tome da oko kuće središ zeleni kutak. U svakom slučaju, za predivnu baštu i okućnicu ti treba razna opremu. Da bi sebi olakšao izbor, proveri celu ponudu opreme, međusobno uporedi različite uređaje i omogući sebi pametnu kupovinu!

Oprema za baštu i okućnicu obuhvata uređaje za baštu i okućnicu, od kojih su ti dostupni, na primer, cepači drva, drobilice, električne makaze, kosilice, motorne testere, motike, pa čak i čistači pod pritiskom i freze za sneg.

Jedan od najčešćih delova opreme za baštu su kosilice, koje omogućavaju predivno uređenu baštu. U ponudi imaš različite vrste kosilica – na žicu, rotacione, traktorske, pa čak i robotske koje posao obavljaju umesto tebe. One se razlikuju i u zavisnosti od načina napajanja, a možeš da biraš između akumulatorskih, benzinskih i električnih kosilica. Ključ za kupovinu dobre kosilice je izabrati uređaj koji najviše odgovara tvom terenu. Da li je teren strm, ima puno prostora oko drveća, ili ima veliku ravnu površinu?

Vrlo popularan uređaj za uređenje okoline su čistači pod visokim pritiskom, koji omogućavaju detaljno čišćenje raznih površina oko kuće. Možeš da biraš čistače na toplu ili hladnu vodu, kao i parne čistače. Prilikom biranja je bitno da izabereš pravu jačinu uređaja, jer od toga zavisi efikasnost čišćenja na primer automobila, baštenskih pločica, terase, oluka, radionice itd.

Za besprekorno uređenu baštu nemoj da zaboraviš testeru i makaze. Postoje motorne, električne i ručne, među kojima svaka ima svoje prednosti. Razmisli koji tip, težina i snaga uređaja ti je najpogodnija, a pobrini se i da izabrani uređaj ima ergonomske ručke za udobno korišćenje. Pogledaj celu ponudu alata koji uključuje grabulje, motike, lopate, krampove, makaze i testere, sekire, vile i ostali baštenski alat.

Da li razmišljaš o tome da u dvorištu napraviš bazen? Onda brzo proveri ponudu bazena i opreme, gde možeš da pronađeš sve vrste bazena, pumpi i filtera za bazen, opreme za čišćenje i održavanje bazenske vode, a ne zaboravi ni opremu za zabavu u bazenu, koja uključuje širok izbor igračaka na naduvavanje.

Pogledaj široku ponudu opreme za baštovanstvo – gde možeš pronaći cveće, đubriva, staklenike i plastenike, travu, povrće i proizvode za navodnjavanje. Među opremom za uređenje proveri cvetnu galanteriju, ograde, baštensku galanteriju i proizvode za zaštitu od štetočina i insekata.

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka