Štampači, skeneri

(2512 proizvoda)

Često štampate fotografije, seminare ili važne dokumente? Velika količina štampe je vaš svakodnevni posao i treba vam nov uređaj? Pre kupovine proverite zanimljivu ponudu štampača i skenera, i uporedite ih međusobno, čime ćete pojednostaviti odluku.

U kategoriji Štampači, na raspolaganju imate različite vrste štampača (Foto, inkdžet, laserski, matrični), skenere, multifunkcijske uređaje i ostali pribor koji vam olakšava štampanje.

Foto štampači su namenjeni pre svega za profesionalnu štampu fotografija, za koju nam je potreban foto papir. Najbolji štampači omogućavaju i standardnu štampu, a razlikuju se po relativnoj brzini štampe. Kvalitetniji štampači imaju veću rezoluciju štampe, gde slika mora da bude što jasnija i da izgleda što profesionalnije.

Inkdžet štampači postoje sa različitim karakteristikama od kojih su najvažnije brzina i kvalitet otiska, kao i mogućnost dvostrane štampe. Posebno su zgodni za štampu raznih dokumenata i tekstova koji mogu da uključuju vizuelni materijal ako ih koristite par puta nedeljno. Ako svakodnevno štampate veliku količinu dokumenata i ne želite da gubite vreme, proverite ponudu laserskih štampača kod kojih u odnosu na inkdžet štampače toner traje dosta duže i imaju veću brzinu štampe.

Kategorija matričnih štampača podrazumeva štampače koji po izgledu i načinu štampe podsećaju na pisaću mašinu. Postoje štampači sa različitim brojem iglica, što utiče na kvalitet i gustinu štampe. Oni su najzgodniji za štampu računa ili faktura, a prednost im je što koriste neprekidni papir.

Skeniranje starih fotografija na računaru ili dokumentima će biti mnogo lakše uz upotrebu skenera. Kod kupovine skenera pažnja treba da bude usmerena prvenstveno na rezoluciju i dubinu boje, kao i na mogućnost računarske obrade skeniranih dokumenata. Ako vam je prostor premali za sve te uređaje, onda je možda bolje kupiti uređaj koji će zameniti skener, štampač i fotokopir uređaj. Kupovinom takvog uređaja ne gubi se na produktivnosti, a posao se odrađuje kvalitetnije i organizovanije.

U kategoriji štampači postoji i dodatna oprema koja vam omogućava optimalnu štampu i poboljšava kvalitet i funkcionalnost samog štampanja.

više
2512 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka