Kućna zvona

(109 proizvoda)

Zvona su dugi niz godina jedan od najvažnijih elemenata u najrazličitijim oblastima. Sa njima se u prošlosti upozoravalo na opasnost i koristila su se u verske svrhe, stavljana su kravama oko vrata, kao zabava su se koristili na maskama za maskenbalima, a od samog početka su neophodna na biciklima. Upravo zbog svoje raznovrsnosti melodija zvonca se ni dan-danas ne mogu ignorisati, pa ih imamo na svakom koraku. Zato: ukoliko ti je potrebno novo zvonce ili je krajnje vreme da staro zameniš novim, proveri, kakvo je zvonce najpogodnije za tvoju kuću, stan ili objekat, odnosno stvari.

U kategoriji zvona smo na jednom – najvećem internet mestu za upoređivanje idealno.rs pripremili ponudu najrazličitijih proizvođača, poznatih brendova, prodavaca i trgovačkih posrednika koji u svojoj ponudi imaju različita zvona. Pre nego što se odlučiš za jedno, na prvom mestu razmisli koja je njegova namena. Najpopularnija i najneophodnija su trenutno zvona za vrata, sa kojima obaveštavamo o svojoj poseti i koja nas upozoravaju na događaj pred našim vratima.

Kod „vratnih“, odnosno ulaznih zvona posebno pazi na mesto njihovog postavljanja. Tako: ako je zvono postavljeno u unutrašnjoj prostoriji (ili na hodniku stambene zgrade ili kod ulaznih vrata spoljašnjosti kuća) ili spolja, gde su izložena raznim vremenskim uslovima i uticajima okoline. Posebno u poslednje navedenim slučajevima posebnu pažnju obrati na materijal od kojeg su napravljena, čvrst okvir, odnosno kućište garantuje dug život i nesmetan rad novog kućnog zvonca. Među kriterijume možeš da uvrstiš i boju, pa vrstu (na primer, bežična zvona), njegove komponente, domet, frekvenciju, glasnoću, broj melodija, mere predajnika, kao i mere prijemnika, mogućnost kodiranja, kontrole glasnoće, raspona radnog napona i optičke signalizacije.

Prikaži više
109 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka