Brave

(215 proizvoda)

Malo šta je važnije od osećaja bezbednosti i udobnosti u sopstvenom domu. Da bi se pravilno brinuo za bezbednost doma: kuće ili stana, garaže, dvorišta, poslovnih ili porodičnih prostora, kancelarija i radionica; na raspolaganju su ti različiti uređaji za nadzor. Osim nadzornih kamera i kompleta za video nadzor koji povećavaju nivo sigurnosti objekta, koristiće ti i sve kvalitetnije brave i katanci koji se mogu pronaći u ponudi.

Kod zaštite vrata i prozora ubrajamo kodne tastature, špijunke s kojima možemo da proverimo ko je pred vratima, kao i katanci, odnosno brave za prozore i vrata. Ukoliko želiš da povećaš stepen bezbednosti svog doma, svojim najbližima, ali i sebi obezbedi mirnu i sigurnu atmosferu, proveri i izaberi ključaonice i brave najkvalitetnijih materijala s kojima ćeš postići odgovarajuću zaštitu i bezbednost. Osim materijala, obrati pažnju i na dimenzije, a svakako proveri da li će nova brava, katanac ili ključaonica savršeno odgovarati tvojim prozorima ili vratima. Pored svega pomenutog, zaštite za vrata i prozore možeš da biraš i prema dizajnu da bi se u potpunosti prilagodile stilu tvog doma.

Bez obzira na to koju zaštitu za vrata i prozore planiraš da kupiš, pripazi i pažljivo pregledaj tehničke karakteristike proizvoda, koje umesto na etiketama, kao u trgovačkim centrima, na Idealno.rs možeš pronaći pod opisom svakog pojedinačnog proizvoda. Pripremili smo ti najveću uporednu paletu proizvoda za zaštitu vrata i prozora među kojom ćeš sigurno pronaći i savršen proizvod za svoj dom.

Prikaži više
215 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka