Potraži među prikazanim proizvodima

Zaštita za vrata i prozore

(36 proizvoda)

Ne postoji ništa važnije od toga da se u prostorijama, u kojima svakodnevno provodiš vreme, osećaš prijatno, udobno i pre svega bezbedno. Zato se pobrini za zaštitu svog domaćinstva: kuće ili stana, kao i garaže, dvorišta, poslovnog ili porodičnog prostora, radionica, kancelarija i drugog. Pored kamera i video nadzornih kompleta, kao i svih ostalih dodataka, koji povećavaju nivo sigurnosti i doprinose eliminisanju nepotrebnog straha, tu su i neophodne zaštite za vrata i prozore.

U zaštitu za vrata i prozore ubrajamo tastature za šifre, špijunke, sa kojim proveravaš ko te posećuje i šta se dešava ispred tvojih vrata, pa brave i kontakte za prozore i vrata. Ukoliko stvarno želiš da povećaš nivo bezbednosti svog doma, svojih bližnjih, kao i sebe i da pri tom obezbediš mirnu i sigurnu atmosferu, izaberi samo najkvalitetnije materijale, najčvršće brave i kontakte za prozore i vrata, jer samo na taj način možeš da garantuješ adekvatnu zaštitu, trajnost i bezbednost. Pored materijala, obrati pažnju i na dimenzije i pre konačnog čina na blagajni osiguraj, da se potencijalno nove stvari padaju, odnosno da se besprekorno prilagođavaju tvojim prozorima i vratima. Sa zaštitom za vrata i prozore možeš i da se poigraš. Naime: pre svega, ukoliko vodiš računa o besprekornom stilu i uređenosti svog stana ili kuće, možeš da izabereš razne boje i oblike, na primer, brava i špijunki i da ih prilagodiš svom ukusu, željama i preferencijama.

Bez obzira na to sa kojom zaštitom za vrata i prozore flertuješ, pripazi i pažljivo pregledaj sve njihove karakteristike i specifičnosti, koje umesto na etiketama u tržnim centrima, kod nas na portalu idealno.rs možeš da pronađeš u okviru opisa svakog pojedinačnog proizvoda. Tu smo ti pripremili najveću ponudu za upoređivanje zaštita za vrata i prozore, među kojom ćeš sigurno pronaći idealnu špijunku, bravu, tastaturu za šifru ili kontakt za vrata, odnosno prozore, kao i najpogodniju zaštitu za vrata i prozore za bezbednost i kontrolu tvojih prostorija.

Prikaži više
36 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka