Pametne instalacije

Današnji digitalni svet praktično ne može da se zamisli bez aparata, uređaja i pribora koji ti olakšavaju svakodnevne zadatke. Napredna tehnologija prodire u naša domaćinstva u svim oblastima. Čak i pametne instalacije su jedna od inovacija koje u velikoj meri lakšem radu i boravku u kući ili stanu. One su veoma praktične i efikasne, a istovremeno i cenovno dostupnije, pa su sve popularnije, dok su u nekim novim zgradama postale neophodne ugradne komponente.

Pre nego što doneseš konačnu odluku o ugradnji pametne instalacije, razmisli o njenoj nameni, svim potrebama, željama i preferencijama i prilagodi ih kući, odnosno stanu, okolini, poslovnom ili porodičnom objektu i svom njihovom raspoloživom prostoru. Pametne instalacije se sve više preporučuju za bezbednost, smanjenje potrošnje energije i radi udobnosti koju samo one pružaju. Sa pametnim instalacijama možeš da upravljaš rasvetom, grejno-rashladnim uređajima, kao i sistemom tehničke bezbednosti i njihovo međusobno povezivanje. Pored toga, možeš da obezbediš smanjenje, odnosno sigurnost sa električnom energijom sa pametnim instalacijama, koje sa svojim naprednim funkcijama i kontrolnim sistemom obezbeđuju ekonomičan rad i upravljanje.

Sve više domaćinstava se odlučuje za pametne instalacije zbog smanjenja broja kablova, što je važno za klasične gradnje, kao i za pametne, jer novim metodama postižeš manje povezivanja i ograničenu integraciju pojedinih, specifičnih sistema. Sa mnogo ubedljivih razloga za kupovinu, na našem portalu idealno.rs pregledaj razne ponude pametnih instalacija različitih prodavaca i proizvođača. Sa nekoliko klikova i potpuno pregledno ti pomažemo da doneseš pametnu odluku i obaviš ne ishitrenu kupovinu, odnosno porudžbinu.

više
Saveti 0
12 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.