Interfoni

Moderne zgrade i neke novije porodične kuće su skoro uvek opremljene naprednom tehnologijom u vidu interfona, odnosno video interfona. Ovi poslednji su dobrodošli u slučajevima, kada u istoj zgradi živi više porodica, kao dodatna mera bezbednosti, pre svega u većim mestima, gde su ulazna vrata zbog funkcije i sistema interfona zaključana.

Prilikom biranja i odluke među raznim modernim interfonima nemoj da prenagliš. Posebno u više stambenim zgradama ili više namenskim poslovnim objektima je poželjno da se ispoštuju želje i potrebe svih, a za to je na prvom mestu potrebno prilagođavanje. Pored toga, pogledaj i oznake o tehničkim karakteristikama i specifičnostima, kao što su: boja, oblik i spoljašnji izgled, a što je još bitnije komponente interfona, jedinica, odnosno broj učesnika, vrsta govornog sistema i tako dalje. Među najvažnije kriterijume spadaju i materijal, koji igra posebno važnu ulogu kod spoljašnjih prostorija, gde su interfoni izloženi vremenskim i ostalim uticajima okoline. Preporučen materijal za čvrsto i kompaktno kućište je obično aluminijum, kod koga je važna i težina koja obezbeđuje adekvatnu nosivost i stabilnost.

Pre naručivanja svog novog interfona, odnosno pre poslednjeg čina na blagajni , obrati pažnju i melodije zvona, odnosno mogućnost postavljanja dodatnih melodija, pa na napajanje, način montaže, kao i varijante za unutrašnje ili spoljašnje prostorije, kao i na način prenosa interfona, njegove opcije povezivanja, a jednako važne su i informacije i uputstva o karakteristikama glasovnog sistema.

Da ti široka, moderna i sveobuhvatna tržišna ponuda ne bi bila previše konfuzna i da zbog toga prenagliš sa kupovinom, na jednom mestu smo ti pripremili najveću „kolekciju“ za upoređivanje raznih interfona mnogobrojnih poznatih brendova, proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika. Sa samo nekoliko klikova možeš na pregledan i jednostavan način da ih međusobno uporediš, kako po kvalitetu i ceni, tako i po gore navedenim kriterijumima. Umesto šetanja po mnogobrojnim prodavnicama i tržnim centrima, svoj novi interfon možeš da izabereš iz sopstvene fotelje.

više
Saveti 0
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Ekran

Bežični

Ne propusti

Video interfon sa kamerom CSS-179

u Olimp Sport

od 12.700,00 DIN

Žični interfon DP012

u Olimp Sport

od 5.289,00 DIN

Interfon Home DP 02 Metal

u Svezakucu

od 3.390,00 DIN

20 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.