Hidrofori / hidropaki

Hidrofor je odličan i vrlo zgodan uređaj u svakom domaćinstvu, jer mu obezbeđuje vodu i predstavlja pomoćni sistem. Takođe, izuzetno važnu ulogu predstavlja i pri obezbeđivanju sanitarne vode, koju dovodi iz bunara i cisterne, i ima ulogu stvaranja konstantnog pritiska vode. To je vrlo korisno kada koristiš WC, veš mašinu, kao i vodu za navodnjavanje bašta, travnjaka ili za zalivanje biljaka i balkonskog cveća.

Hidrofori obično rade tako da nakon povezivanja vodovoda na rezervoar sa vodom potiskuju vodu u suprotnom smeru prema smeru korišćenja. Prednost prilikom kupovine svakako predstavlja onaj hidrofor čiji je rad tih, kućište pumpe je od čelika, tako da je čvrsto i izdržljivo, robusno i visokog kvaliteta. Današnje raznovrsno tržište hidrofora nudi sve bolju tehniku, mehaniku i napredne tehnologije. Tako, na primer, većina hidrofora ima izuzetno kvalitetne merače pritiska, dodatnu toplotnu izolaciju, aluminijumske navoje motora i merač i prekidač pritiska.

Pre nego što se konačno odlučiš, još jednom proveri tehničke karakteristike novog aparata. Međusobno uporedi hidrofore raznih brendova i modela, na primer po rasponu napona, jačini odnosno snazi, maksimalnom protoku, dužini kabla, maksimalnom pritisku, kao i prečniku cevi i prečniku priključka.

Dopusti nam da ti pomognemo pri pametnom izboru. Na našim stranicama na Idealno.rs smo ti pripremili gomilu različitih proizvođača uređaja u kategoriji koja uključuje hidrofore. Sa samo nekoliko klikova možeš na osnovu gore navedenih i opisanih kriterijuma, da odvojiš pogodne i nepogodne, kao i da izabereš najbolji hidrofor za svoj dom koji će ti obezbeđivati vodu dugo vremena.

više
Saveti 0
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Snaga (W)

MIN MAX

Maks. pritisak (bar)

MIN MAX

Maks. usisna visina (m)

MIN MAX

Ne propusti

18 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.