Elektromehanika

(560 proizvoda)

Moderni digitalni svet praktično ne možemo da zamislimo bez aparata, uređaja i dodataka, koji nam svakodnevno olakšavaju poslove. A da bi im obezbedio nesmetan i besprekoran rad, potrebno je da vodiš računa o njihovom održavanju, kao i besprekornoj automatizaciji. Ovo poslednje možeš, pored ostalog, da obezbediš uz elektromehaniku i na taj način poboljšaš mehanički rad svog omiljenog aparata, uređaja i dodataka.

U elektromehaniku pored ostalog spadaju i akustičke komponente, među kojima možeš da pronađeš mikrofonske kapsule, pa minijaturne zvučnike, svu potrebnu opremu za pomenute mikrofonske kapsule, kao i signalne uređaje namenjene pretvaranju zvuka. Ukoliko ti ove elektromehaničke komponente nisu (još uvek) potrebne, proveri, da li ti za buduće poslove trebaju otpornici, temperaturni prekidač, multifunkcijski vremenski relej, regulator, prekidač na pritisak ili ultrazvučni odbijač neželjenih životinja.

Pored toga, u okviru elektromehanike možeš da izabereš i razne, već izložene releje, kao što su vremenski, logički, termoregulacioni, releji za utičnice, kao i razni brojači. Kod releja uzmi u obzir i materijal od kojih su napravljeni, pa adekvatne dimenzije (dužinu, širinu i visinu), procenjeni napon kalema, kao i prebacivanje napona i maksimalni tok prebacivanja. Takođe, pregledaj i konektore, tip releja, vrstu i značaj njihovih kontakata. Tako i štampana kola, i osigurači su deo ponude, pripremljene na najvećem portalu Idealno.rs. Tu možeš da uporediš i izabereš među mnogobrojnim tipovima razne elektromehanike. Takođe, umesto od prodavca, sve potrebne informacije možeš da dobiješ preko detaljnih opisa svakog pojedinačnog proizvoda i usluge, i na taj način poštediš sebe šetanje po tržnim centrima, a istovremeno i izbegneš zabunu na policama prodavnica.

Prikaži više
560 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka