Konektori

U modernom digitalnom svetu praktično ne možemo da zamislimo funkcionisanje bez aparata, uređaja i dodataka koji nam svakodnevno olakšavaju posao. A da bi oni mogli da ti obezbede neometan i besprekoran rad, potrebno je da adekvatno vodiš računa o njihovom održavanju, besprekornoj automatizaciji, a takođe, moraš da konstantno vodiš računa o primerenom napajanju električnom energijom. Ovo možeš da obezbediš sa konektorima i time omogućiš snabdevanje energijom svoje omiljene aparate, uređaje i ostale digitalne dodatke.

Čak i kod konektora za višenamensku upotrebu, prvo pre kupovine proveri njihovu namenu. Recimo, uloga i funkcija audio i video konektora se dosta razlikuje od konektora za industriju, laboratorijskih konektora ili konektora za telekomunikacije i razmenu podataka. Kod prvih, odnosno audio i video konektora je dobro da biraš na osnovu spajanja utičnice, u zavisnosti od vrste, kao i tipa (na primer na izlazu).

Ukoliko ti ipak gore pomenuti konektori nisu potrebni, proveri ili razmotri za buduću upotrebu, da li ti je potreban bilo koji drugi konektor od vitalnog značaja za rad uređaja. U takve spadaju IC utičnice, pa IC podnožja, konektori HF i S-SUB, oni za štampana kola, nisko naponski i mrežni konektori, a možeš da se odlučiš i za priključne terminale za provodne ploče, redne stezaljke, stezni konektori, kao i komplet opreme za priključke.

Na najvećem portalu za upoređivanje Idealno.rs u ponudi izaberi i uporedi među brojnim vrstama konektora, sa kojima će ti rad u kući i/ili stanu, kao i sa svom opremom u njima biti jednostavnije i efikasnije. Tako da, umesto prodavca u prodavnici, sve informacije imaš u opisima svakog pojedinačnog proizvoda i usluge, i na taj način (ukoliko to ne želiš) poštediš sebe šetanje po tržnim centrima, a istovremeno i izbegneš zabunu na policama prodavnica.

više
Saveti 0
394 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.