Napajanja

(342 proizvoda)

U današnjem digitalnom svetu praktično ne možemo da zamislimo rad bez aparata, uređaja i dodataka, koji nam svakodnevno olakšavaju mnoge poslove. A da bi im obezbedio neometan i besprekoran rad, potrebno je da vodiš računa o njihovom održavanju i dobroj, adekvatnoj i besprekornoj automatizaciji, kao i da obezbediš pogodno napajanje električnom energijom. Ovo poslednje, između ostalog, možeš da obezbediš sa napajanjem i tako omogućiš snabdevanje električnom energijom svoje omiljene aparate, uređaje i ostale digitalne dodatke.

Među svestrano korisna napajanja spadaju i ona neprekidna, pa DC pretvarači, kao i ona neophodna u laboratorijama, laboratorijska napajanja, preklopni transformatori, kao i razni moduli za napajanje. Možeš da izabereš i ugradna napajanja kao i ona, namenjena nameštanju na dovode. Svoju zbirku napajanja za stalno održavanje besprekornog rada kućnih aparata, opreme i dodataka dopuni sa AC adapterima. Pre konačnog izbora pravog napajanja, na prvom mestu uzmi u obzir njihovu namenu, izlazni napon, izlaznu snagu, odnosno kapacitet, kao i tip konektora.

Ukoliko ti nisu potrebna gore pomenuta napajanja, proveri, da li na tvojoj listi za kupovinu treba da budu sledeća: regulatori naizmeničnog napona, transformatori, svima dobro poznati i neophodni u svakom domaćinstvu, napajanja za utičnicu, kao i na savremenom potrošačkom tržištu sve popularnija USB napajanja. Poslednji su danas sve popularniji zbog ekoloških standarda. USB napajanje je izuzetno preporučljivo zbog svoje funkcije nadomešćivanja ili drugog napajanja za male potrošače, pre svega iz oblasti informacione tehnologije. Prilikom izbora najboljeg napajanja za svoje uređaje treba da uzmeš u obzir njihovu čvrstoću, kompaktnu izradu, izlaz, kao i što manju potrošnju energije u stanju mirovanja. Na taj način možeš efikasno da umanjiš potrošnju električne energije.

Prikaži više
342 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka