Merni instrumenti i laboratorijska oprema

Pre svega u profesionalne svrhe, za merenja i ispitivanja koriste se i neophodna je laboratorijska oprema, kao i sa njom povezani merni instrumenti. Međutim, ukoliko ti za pojedinačno merenje ili neke druge zadatke trebaju laboratorijski elementi, proveri, šta je sve u kategoriji mernih instrumenata i laboratorijske opreme.

Među neophodne elemente mernih instrumenata i laboratorijske opreme spadaju laboratorijski uređaji, među kojim su analizatori spektra, elektronska opterećenja, logički analizatori, stanice za lemljenje, infracrveni termometri i drugo. Za što tačnije i pravilnije merenje biraj pre svega precizne, tačne i pogodne za odgovarajuća merenja. Pored ostalog treba uzeti u obzir i optiku, merni opseg, mogućnost aktivacije ciljnog lasera, pa sistem i funkciju zadržavanja prikaza vrednosti, aktivaciju ciljnog lasera, kao i prikaz maksimalne i minimalne vrednosti. Tu je i osvetljen prikaz za tačne informacije veoma praktična funkcija, kao što je pri određenim laboratorijskim mernih uređajima infracrveni termometar. Pre nego što izabereš onaj pravi, proveri i adekvatnu rezoluciju temperature, dimenzije (visinu, dubinu i širinu), tačnost, maksimalne i minimalne nivoe emisija, potencijalni optički termometar, napon, težinu, sam tip mernog uređaja, vreme prebacivanja i drugo.

Pored laboratorijskih uređaja u merne instrumente i laboratorijsku opremu spadaju merni uređaji za okolinu, merni kablovi, vrhovi za merenje, kao i ostala potrebna i važna merna oprema, a tu je i oprema pogodna za izvođenje merenja, osciloskopi, testeri i razni ugradni elementi.

Obezbedi svoje merne instrumente, odnosno laboratorijsku opremu i ostale laboratorijske delove precizno i efikasno. Pored profesionalne upotrebe, merni instrumenti i laboratorijska oprema se koriste i za svakodnevne poslove u vinogradarstvu, pripremu različitih namirnica, kao i za radove oko kuće, bašte, voćnjaka i slično.

više
Saveti 0
675 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.