Setovi za sklapanje i moduli

(272 proizvoda)

Da li spadaš u tehnička lica kojima mehanizacija, automatizacija, digitalni svet i savremena tehnologija na predstavljaju nikakav problem, naprotiv: zanimanje i užitak? Da li se sa zadovoljstvom baviš svetom kamera, svetla, zvučnih uređaja, automobilske elektrotehnike ili nekih sličnih i drugih eksperimentisanja? Ukoliko je bar jedan od odgovora potvrdan, proveri, šta sve nude kompleti za sastavljanje i moduli.

U kategoriji kompleta za sastavljanje i modula smo ti na najvećem portalu za upoređivanje u Srbiji idealno.rs pripremili raznovrsne bežične, odnosno prenosne module, kao i module i ekrane za sve popularne kamere, a na drugoj strani pored mehanizacije i elektrotehnike su tu najmanji, ali veoma važni sastavni delovi za automobilsku industriju. Tu spadaju recimo, kompleti za automobilsku elektroniku, sa kojom će tvoj čelični konj stalno biti u pogonu besprekorno funkcionisati.

Sa druge strane, svestrani kompleti za razvijanje i moduli usmereni na komplete za montažu, na primer za sastavljanje merne tehnike, napajanja, za sastavljanje pojačala, odnosno Hi Fi, pa regulatora i svetlosnih efekata. Kao što možeš da vidiš na Idealno.rs je pripremljena raznovrsna ponuda kompleta za sastavljanje i modula, u kojoj možeš da izabereš pravi i za sebe najpogodniji, na prvom mestu uzimajući u obzir namenu i željenu upotrebu. Takođe, imaš i komplete za sastavljanje sigurnosne tehnike, koji se bitno razlikuju od kompleta za sastavljanje zvučnika i/ili navedenih svetlosnih efekata. Pripremili smo ti i komplete i module za sve tehničke učenike, koji mogu da se sa kompletima za učenje pobliže upoznaju sa tehničkim i mehaničkim detaljima, a među kompletima za sastavljanje i modulima možeš da pronađeš i komplete za eksperimentisanje, sa kojim uvek ispočetka otkrivaš nešto novo.

Prikaži više
272 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka