Kablovi

(194 proizvoda)

Kablovi su praktično neophodni, gde god da se okrenemo. Naime: okružuju nas na svakom koraku, a posebno su neophodni u kući i stanu za njihovo funkcionisanje. Bez njih bi bilo potpuno nezamislivo obavljati poslove, a time bi i veći deo domaćinstva, odnosno većina poslova u njemu bila otežana. Zbog svoje svestranosti, a specifično strukturiranog kućišta i mehanizacije kablovi se upotrebljavaju za mnogobrojne namene, zato pre nego što se odlučiš za kupovinu , proveri, kakve vrste kablova su ti potrebne i koje ćeš u budućnosti koristiti.

Po vrstama i namenama kablova delimo ih na instalacione i kablove za podatke. Poslednji se dodatno dele u razne grupe, kako po veličini, boji, odnosno tankoći, tako i po debljini. Pregledaj sve tehničke karakteristike, pa pored boje, posebnu pažnju posveti sadržaju, odnosno odsutnosti halogena, vrsti izolacionog materijala, priloženoj metraži, potencijalnom ukrštenom paru, preseku, poprečnom preseku i njegovim dimenzijama, pa minimalnom i maksimalnom rasponu temperature pri fiksnoj instalaciji i pri fiksnoj ugradnju. Istovremeno, pročitaj oznake o maksimalnom temperaturnom opsegu i mobilnom temperaturnom opsegu, i ne zaboravi na primarni kriterijum tipa kabla, pa na njegov radijus krivljenja, ako i spoljašnji prečnik.

Na najvećem portalu za upoređivanje Idealno.rs u preglednoj ponudi izaberi i uporedi mnogobrojne vrste kablova, sa kojim će ti funkcionisanje kuće i/ili stana, kao i svih uređaja u njima, biti jednostavno i efikasno. Pored pomenutih instalacionih i kablova za podatke sa samo nekoliko klikova izaberi žice, pletenice, kao i svu ostalu potrebnu opremu za kablove. Tako umesto prodavca, sve informacije možeš da dobiješ u detaljnim opisima svakog pojedinačnog proizvoda, i na taj način (ukoliko to ne želiš) poštediš sebe šetanje po tržnim centrima, a istovremeno i izbegneš zabunu na policama prodavnica.

Prikaži više
194 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka