Kablovi

Kablovi su praktično neophodni, gde god da se okrenemo. Naime: okružuju nas na svakom koraku, a posebno su neophodni u kući i stanu za njihovo funkcionisanje. Bez njih bi bilo potpuno nezamislivo obavljati poslove, a time bi i veći deo domaćinstva, odnosno većina poslova u njemu bila otežana. Zbog svoje svestranosti, a specifično strukturiranog kućišta i mehanizacije kablovi se upotrebljavaju za mnogobrojne namene, zato pre nego što se odlučiš za kupovinu , proveri, kakve vrste kablova su ti potrebne i koje ćeš u budućnosti koristiti.

Po vrstama i namenama kablova delimo ih na instalacione i kablove za podatke. Poslednji se dodatno dele u razne grupe, kako po veličini, boji, odnosno tankoći, tako i po debljini. Pregledaj sve tehničke karakteristike, pa pored boje, posebnu pažnju posveti sadržaju, odnosno odsutnosti halogena, vrsti izolacionog materijala, priloženoj metraži, potencijalnom ukrštenom paru, preseku, poprečnom preseku i njegovim dimenzijama, pa minimalnom i maksimalnom rasponu temperature pri fiksnoj instalaciji i pri fiksnoj ugradnju. Istovremeno, pročitaj oznake o maksimalnom temperaturnom opsegu i mobilnom temperaturnom opsegu, i ne zaboravi na primarni kriterijum tipa kabla, pa na njegov radijus krivljenja, ako i spoljašnji prečnik.

Na najvećem portalu za upoređivanje Idealno.rs u preglednoj ponudi izaberi i uporedi mnogobrojne vrste kablova, sa kojim će ti funkcionisanje kuće i/ili stana, kao i svih uređaja u njima, biti jednostavno i efikasno. Pored pomenutih instalacionih i kablova za podatke sa samo nekoliko klikova izaberi žice, pletenice, kao i svu ostalu potrebnu opremu za kablove. Tako umesto prodavca, sve informacije možeš da dobiješ u detaljnim opisima svakog pojedinačnog proizvoda, i na taj način (ukoliko to ne želiš) poštediš sebe šetanje po tržnim centrima, a istovremeno i izbegneš zabunu na policama prodavnica.

više
Saveti 0
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Vrsta kabla

Ne propusti

VGA Kabl 5m

u supermarketic

od 799,00 DIN

K 3xRCA M - 3xRCA M, 1.5m

u Mikro Princ

od 198,00 DIN

K 2xRCA M - 3.5mm ST M, 2.5m

u Mikro Princ

od 171,60 DIN

34 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.