Prekidači i dugmići

Praktično da nema domaćinstva, kao ni bilo kod uređaja, aparata ili dodatka čiji rad i funkcionisanje možeš da zamisliš bez neophodnih prekidača i tastera. Opremi svoje domaćinstvo brojnim prekidačima i tasterima, i obezbedi efikasan dotok svetla i električne energije svojim uređajima, a istovremeno i svoj opremi u kući, odnosno stanu.

Prekidači i tasteri ne uključuju samo one najpoznatije, koji krase tvoje prostorije i omogućavaju ti bolju i lakšu orijentaciju u mraku, već su sve češći i u digitalnoj industriji, a i neophodni u automobilima. Kod automobilskih prekidača pažljivo pogledaj njihovu funkciju, odnosno njihovu namenu, pa debljinu ploče, preklopnu snagu i preklopni položaj, kao i maksimalni preklopni tok, svetlinu boja, tip svetlosnog talasa, prečnik, koji je izuzetno važan naročito pri ugradnji tastera ili prekidača, sadržaj, kao i broj pinova.

Pored automobilskih prekidača, u modernoj uporednoj ponudi prekidača i tastera na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs možeš da pregledaš i uporediš među bimetalnih, kliznih, prekidača za paljenje i gašenje, a za tebe smo pripremili „kolekciju“ nagibnih i plivajućih prekidača raznih prodavaca, proizvođača, poznatih brendova, kao i trgovačkih posrednika. U pretrazi tastera i prekidača možeš da pronađeš široku paletu testera i prekidača na prebacivanje ili okret, kao i onih na pritisak, a možeš da se odlučiš i za Reed kontakte, instrukcijske, indikacione, upravljačke ručice (džojstike) kao i okretne i prekidače na ključ. Pored primarnih prekidača i tastera na istom portalu možeš da pronađeš i svu potrebnu dodatnu i adekvatnu opremu za prekidače, odnosno tastere. Kupovina i pretraživanje iz sopstvene fotelje je mnogo zabavnija nego što možeš da zamisliš. Jednostavno, pregledno i brzo donosiš odluku o kupovini i hvataš najbolju kombinaciju kvaliteta i cene.

više
Saveti 0
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Ne propusti

16 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.