Elektro materijal

(6205 proizvoda)

Ako gradiš ili preuređuješ prostorije u kući ili stanu, odgovarajući elektro materijal je jedna od ključnih stvari. Inače, redovno održavanje elektro instalacija je vrlo bitno, jer na taj način možeš da se zaštitiš od opasnosti strujnog udara. Zato nabavi elektro materijal, a pre kupovine proveri celu ponudu različitih proizvoda i na taj način sebi olakšaj konačnu odluku.

U kategoriji elektro materijala možeš da pronađeš električne kablove i provodnike, razdelnike i produžne kablove, merne instrumente, razvodne ormare i kutije, vezice i spojke, prekidače, tastere i utičnice, materijal za podno grejanje, osigurače i ostalu elektro opremu i pribor. Pažljivo izaberi sve uređaje za pravilno postavljanje elektroinstalacije.

Možeš da biraš između utičnica sa različitim ulazima, na primer euro motorni utikač, italijanski standard i mrežne utičnice, a tu su i jednostruke ili dvostruke utičnice. Među proizvodima su i standardne i zaštitne utičnice sa poklopcem ili bez, utičnice na metalnom nosaču sa PVC kablom, utičnice za kabl, pa čak i sa teflonskom osnovom za utičnice. Ram je kod nekih modela već ugrađen. Možeš da biraš iz širokog spektra boja.

Među razdelnicima je izbor praktično neograničen, jer među proizvodima možeš da pronađeš razdelnike sa različitim brojem utičnica, koji zadovoljavaju sve standarde, ali se međusobno razlikuju. Određene utičnice su opremljene zaštitnim kontaktom i mogu da imaju zaštitu od prenapona. Razdelnici mogu da budu ugradni ili da imaju PVC kabl koji je, naravno, dužine po izboru.

Među prekidačima i sklopkama možeš pronaći različite vrste prekidača ili prekidače u kompletu i prekidače za zvona, roletne i drugu opremu. Postoje mehaničke ili digitalne vremenske sklopke, pomoćni prekidači, sklopke za zaštitu motora, jednostavne, naizmenične i mnoge druge vrste prekidača.

Širok spektar proizvoda ti omogućava da pronađeš i zidne ili radijatorske termostate, kablove raznih vrsta i dužina, kao i kanalice za njih, podmetače za ormare, osigurače, instalacione vodilice, fazne testere, izolacione trake, kao i merače potrošnje električne energije, ugradne senzore pokreta i komplete solarne energije.

više
6205 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka