Osigurači

(288 proizvoda)

Da li je u tvojoj kući ili stanu vreme za zamenu osigurača? Zbog svojih mogućnosti su neophodni, zato ukoliko ih nemaš ili su ti stari pri kraju radnog veka, nabavi nove na Idealno.rs. Pregledaj novu široku ponudu osigurača raznih prodavaca, proizvođača, trgovaca i trgovačkih posrednika, kao i poznatih marki elektro opreme. Samo na taj način tvoj stan ili kuća će biti osvetljeni, čak i kada je napolju totalni mrak.

Među osiguračima možeš da biraš automatske osigurače, koji se upotrebljavaju kao glavni i najvažniji prekidači u kućnim ravodnim kutijama. On može da služi i kao podloga za pojedine kružne tokove, a instalira se kao takozvani Reed relej. Uzmi u obzir takve zaštitne mere, koje osiguravaju mogućnost zaptivanja i kao takvi pružaju jednostavnu, a ipak čvrstu i snažnu strukturu. Preporučuje se i mogućnost prikazivanja kontakta, kao i dvostrukog prekidača. Pre nego što se odlučiš za konačan izbor, uporedi prodavce i njihove pojedinačne proizvode po nominalnoj snazi osigurača, po kategoriji njihove upotrebe, kao i po broju polova.

Sa osiguračima obezbeđuješ nesmetano funkcionisanje struje u celom domaćinstvu, pa zato nemoj da prenagliš sa kupovinom, već izaberi i informiši se o svim, pa i najmanjim tehničkim karakteristikama. Kod njih uzmi u obzir i precizno pregledaj sposobnosti, kao što je zaštita od direktnog kontakta sa pojedinim komponentama pod naponom, pa mogućnost sprečavanja stalnog napona na uzemljenim metalnim delovima, mehaničku zaštitu, priključni napon, kao i mogućnost pružanja zaštite od direktnog kontakta pojedinih delova pod naponom.

Prikaži više
288 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka